Netflix Chilling Adventures of Sabrina - Dizi Yorumları

1x5. Bölüm

güzel bir bölümdü
rüya iblisi bizim saboş cadısıyla, teyzelerine kan kusturdu

sabrinanın topaçtan çıkardığı iblis eve musallat oldu orda uykusundayken saboşuma bin türlü eziyet yapt,ı zelda ve hildanın kabuslarıda muhteşemdi sonunda okul müdiresi iblisin yardımıyla kabuslardan kurtulan saboş teyzelerinide uyandırıp rüya iblisini örümcek ağlarına hapsetti helal olsun saboşuma

ben beşi izledim sen hala dördü izleyememişsin @Çiğdem- biraz hızlan

4.Bölüm
Sabrinanın diğer cadı ecünnülerle olan orman sahneleri güzeldi ilkinde korkmadı ve siyah bir kediyi gösterdi zaten böyle dizilerde kedi olmazsa olmaz

İkinci orman sahnesinde Sabrina iblisin anne ve babası kılığında olan sanırım ölme sahnelerine çok kez şahit oldu

Üçüncü orman sahnesinde diğer cadı ecünnüleri asarak ders verdiler
Son sahnede cadı kılıklı bir yaratık Sabrinaya saldırdı

Aaa dördü izledim ama benden önce gelip gitmişsin yarın görürsün artık

@Harunnn60 da bismillah demesini bekliyoruz ve Deredevil içinde ikinizi bekliyorum bende hala

@Harunnn60 da bismillah demesini bekliyoruz ve Deredevil içinde ikinizi bekliyorum bende hala
beş çok heyecanlı bir an önce beşe geç

ben daradevile başlamadımda TWD nin üçüncü bölümünü izledim bölüm güzeldi

beş çok heyecanlı bir an önce beşe geç

ben daradevile başlamadımda TWD nin üçüncü bölümünü izledim bölüm güzeldi
Şu diziye başlayayım dedim ama siz bırakmışsınız gibi.
Hele bir @destere 'nin yorumu var modum düştü.

neyse arada bir canım sıkıldıkça izlerim bölümleri,.. şimdilik üç bölüm yeterli

Bu dizi bence fantastik dünyanın yetiştirdiği en sağlam dizilerden..Bu türün hayranlarının büyük bir zevkle izliyeceğine eminim.. Şuan 3.Sezon 5.Bölümdeyim.. Bölümler yaklaşık 1 saatlik,doyamıyorsunuz. Çok iyi efectler ve sahneler var..Aşırı büyülü bir dünya.