Chelsea'nin Başına Geçen Yandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,462
Puanı
1,060
146551hp2.jpg

Chelsea'nin eski çalıştırıcısı Luis Felipe Scolari, Andre Villas-Boas'ın yerine getirilecek antrenörü tam anlamıyla bir 'cehennem'in beklediğini söyledi.

Şu an Brezilya'da Palmeiras takımını çalıştıran deneyimli taktisyen, Portekizli meslektaşının kovulmasına şaşırmadığını çünkü Chelsea'nin diğer İngiliz kulüplerindne çok farklı olduğunu söyledi.
Villas Boas'ın hatasının bazı oyuncuları takımdan göndermekte gecikmesi olduğuna inanan Scolari, yine de 34 yaşındaki teknik direktörün başka takımlarda çok başarılı olacağına inandığını belirtti.

Gazetecilere konuşan Scolari, "İngiltere, Arsenal gibi yıllarca kupa kazanamamasına rağmen takımı yönetmeye devam eden Arsene Wenger gibi hocalara sahip kulüplerin bulunduğu bir ülke. Ancak Chelsea'nin kültürü çok farklı, ama yine de ülkede bu hareket gari görülüyor - bana göre ise garip değil çünkü ben bu yollardan geçtim." ifadelerini kullandı.

Villas-Boas'ın ileride başarılı olacağına inandığını da sözlerine ekleyen deneyimli çalıştırıcı, "Villas-Boas bir şampiyon ve böyle olmaya da devam edecek. Takıma geldiğinde en az 7-8 oyuncuyu değiştirmesi gerekiyordu ama bunu yapamadı. Onun yerine gelecek olan kim olursa olsun tam bir cehennem olacak." dedi.

Luis Felipe Scolari 2008-09 sezonunda Chelsea'yi çalıştırmış ancak alınan kötü sonuçlar üzerine sezon ortasında görevine son verilmişti.

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy