Chelsea - Villarreal Karşılaşması TV8,5'ta da Yayınlanacak!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,618
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
chelsea-villarreal-maci-ne-zaman-saat-kacta-hangi-kanalda-iste-ilk-11ler-Ov5kX7Bg-1024x576.jpg

Chelsea - Villarreal karşılaşması TV8,5'ta da yayınlanacak!

Bu akşam Kuzey İrlanda'da oynanacak olan UEFA Süper Kupası 2021 karşılaşması (Chelsea - Villarreal), bu akşam 22.00'de Exxen'in yanı sıra Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8,5'ta da canlı yayınla izleyici ile buluşacak.

1628677098951-png.107209

@Emre Ozansoy, kaynak olarak TV8,5'un sitesini belirtebilirsin, belirtmek istersen tabii. :D

TV8,5 yayın akışından:

1628677098951.png

Esas kaynak bu çünkü. :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf
Sabah baktığımda yerli film gözüküyordu, şimdi güncellemişler demek. :A Ranini kalsın, düzenlendi yazısını pek sevmiyorum. :A
Ben de sevmiyorum "düzenlendi" yazısını da, bu tarz haberlerde kaynak olarak medya siteleri pek hoş durmuyor; çünkü direkt kaynağından bulabiliyorsun ya da sosyal medya sitelerinde de çıkıyor. :A

Ben de sevmiyorum "düzenlendi" yazısını da, bu tarz haberlerde kaynak olarak medya siteleri pek hoş durmuyor; çünkü direkt kaynağından bulabiliyorsun ya da sosyal medya sitelerinde de çıkıyor. :A
Aşağıda kötü duruyor cidden. Ama haklısın, düzelteyim. :A

@bazinga bu düzenlenme şeyini kaldırman mümkün mü acaba? :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf
Exxenden biraz bakmaya çalıştım; yayın kalitesi harikaydı ama belli süre sonra teknik bir sorun oluştu deyip atıyordu bence bunu bildiği için açık kanalada aldı yayını.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: xdragxx and 12.Adam