Chelsea FC

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,349
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Eğer gol yemezse 1,5 saat sonra Premier Lig şampiyonluğunu ilan edecek takım.

İngiltere'nin 5.büyüğü ve istediği kadar şampiyon olsun,asla bunun üzerine çıkamayacaktır...Kaldı ki henüz şampiyon falan değildir.Olursa da Chelsea şampiyon oldu denmez ona.Şampiyon ettirildi denir.Liverpool'un 6. mı ne olduğu,Tottenham'ın üçüncülük şansının bulunduğu,Manchester United'ın saçmalamalarından (istediği kadar saçmalasın oynadığı her kulvarın en büyük şampiyonluk adayıdır gerçi) gına geldiği bir sezonda başka da şampiyon çıkmazdı.Kısacası Chelsea şampiyonluğunu diğer takımların cenabetliğine borçludur.

Taraflı tarafsız herkesin kabul edeceği üzere şampiyonluk Manchester United'ın hakkıydı.Bu takımın küme takımlarına 7-8 atıyor olması bunu değiştirmez.

Gerrard Allah cezanı versin Gerrard Allah seni layık gördüğü gibi etsin Gerrard...Herif şampiyonluğumuzu yedi lan geçen maç...

Yatsın kalksın Gerrard'a dua etsin,ve bol bol tadını çıkarırdım ben...

Averaj takımlarına 7-8 gol atmak asla şampiyonluk hak etmek demek değildir.

Valla sevdiğim bir takımdır.Şampiyon olmuş.Helal olsun adamlara.

İsmi lazım değil içinizden biri daha önce Manchester United taraftarı olduğunu açıklamıştı.Adam gibi ya ManU ya Chelsea seçsin birisini.

Bu arada bu kulübe bu kadar yakın ilgi duyulan gördüğüm ilk yer burası.Normalde bu takım kesinlikle en antipatik İngiliz takımıdır.Taraftarı da kendi gibi burjuvadır.Elbette istediğiniz takımı tutabilirsiniz.Sadece çok ilginç...

Tabii tüm Türkiye'ye sordun çelsi mi manu mu diye...

Manchester United'ın sevilememesinin tek nedeni ManU'nun kendilerinden büyük olduğunu kabullenememiş Chelsea,Arsenal,Liverpool taraftarlarıdır.

Alakası yok. Manchester son derece itici oyunculardan oluşuyor. Çünkü takımda çok İngiliz var. Rooney zaten başlı başına birşey. Scholes, Giggs, Ferdinand... hepsi de antipatik adamlar.
Herkese sormadım ama çevremdeki Chelsea sever sayısı ManU sever sayısından fazla. Bunun en büyük sebeplerinden biri de Drogba gibi çok sevilen bir oyuncunun olmasıdır.

Bir İngiliz takımının İngilizlerden oluşması çok mu anormal?Ve bu oyuncuların ne antipatikliğini gördün :) Kulüplerine bağlılığı mı kötü yoksa abuk subuk şeylerle isimlerinin anılmaması mı?Rooney şu şu kızlan enselendi veya Giggs alem yaparken basıldı gibi şeyler duyulmaması mı?Chelsea'lileri de görüyoruz.Terry yeter sanırım :)

Bazı oyuncular vardır sebepsiz yere antipatiktir. Manchester böyle oyunculardan kurulu.
Rooney dünyadaki en antipatik oyunculardan biridir mesela. Sabri'den bile antipatik o derece.

Sebepsiz antipati nedir ya :D

Tamam Rooney'in bir-iki tasdik etmediğim davranışı vardır ama ne penaltı noktasını kazar ne alem yapar ne manitasıyla adı çıkmıştır,aynı şey diğer birçok futbolcu için de geçerlidir.

Futbolcular yıllardır dünyada hiçbir takımda (neredeyse) olmayan bir şekilde yüreğini koyarlar; Eric Cantona'lar George Best'ler asla bitmez.Barcelona'da bile tek tük çıkar böyleleri.

Şimdi bence normal bir futbolsever bu takıma bu kulübe antipati duymaz.Ha duyar ve duymaya devam eder,sonsuz saygım vardır.Kendisine ve takımına başarılar dileriz,asla gerçek olmayacak olsa bile...

ps: George Best'in alkol bağımlılığından ben de haberdarım.Orada örnek davranışlar değil kulübe sevgiden bahsedilmektedir.Bunu kendi avantajınıza çevireceğinizi düşündüğümden not düşmek istedim.

Seversin ya da sevmezsin bu kadar basit. Renkler ve zevkler tartışılmaz. Bi kere bana Manchester United'in renkleri, formaları, amblemi, Kırmızı Şeytanlar lakabı herşeyi antipatik geliyor. İsterse oyuncusu dünyanın en düzgün ahlaklı insanı olsun beni ilgilendirmez.

Tek bir kişinin kendisinden bu kadar nefret etmesi de zaten kulübü kapanmaya sürükledi ya zaten...Kimseye zorla da bir takım tutturacak değilim,hiçbir takımın naylon taraftara ihtiyacı yoktur.Ben de sırf cenabet bir sezon geçirdiği için hemen gittim Chelsea taraftarı oldum tabi... (bakınız hani şu ingilterenin 5. büyüğü var ya)

Ben sana M.United'ı sevme demiyorum zaten. İstediğin takımı sevebilirsin destekleyebilirsin. Bu beni hiç alakadar etmez. Ancak başkalarının desteklediği takımlara da saygı duymalısın.