Charlie Sheen, Two and a Half Men’in Final Sezonunda Yer Almak İstiyor!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059

CBS‘in uzun soluklu dizilerinden Two And A Half Men'de sekiz sezon boyunca Charlie Harper karakterini canlandıran Charlie Sheen, dizinin yapımcısı Chuck Lorre’dan özür dilemek ve diziye konuk oyuncu olarak dönüş yapmak istediğini dile getirdi.

Bölüm başına 2 milyon dolar aldığı diziden skandallar ve madde bağımlığı yüzünden 2011 yılında kovulan Charlie Sheen'in canlandırdığı karakter öldürülmüş, kendisinin yerini ise Walden Schmidt karakteriyle genç oyuncu Ashton Kutcher almıştı.

Two and a Half Men final sezonu, 30 Ekim Perşembe akşamı ekranlara gelmeye başlayacak.

Tilki, dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geri dönermiş. Hem karakteri öldü, nasıl yapacaklar?
Zaten izlemeyi yıllar yıllar önce bırakmıştık, ama merak işte...

Her ne kadar güncel sezonları izlemesem de sevindirici bir haber. Chuck Lorre ile aralarını düzeltip yeni bir dizi için el sıkışırlarsa hiç fena olmaz aslında.

Geri dönüşü da muhtemelen flashback veya birinin hayali olarak olur başka ihtimal yok gibi bir şey zaten. Kavak Yelleri'ndeki Efe'ye döndürecek halleri yok ya.

bunun babasınıda sevmezdim

baştan beri izlemediğim bir dizi, vatandaş bölüm başı 2 milyon doları beğenmemiş gözü tok mu derler yoksa gö.ü tokmu derler bu duruma bilemedim

bunun babasınıda sevmezdim

baştan beri izlemediğim bir dizi, vatandaş bölüm başı 2 milyon doları beğenmemiş gözü tok mu derler yoksa gö.ü tokmu derler bu duruma bilemedim
İleride filmi çekilecek bir hayatı yaşıyor. Bölüm parasını beğenmemekten değil de parayı yanlış yerlere harcamaktan bu hale geldi.
Gerçi en son toparladı herhalde biraz olsun kendini.

İleride filmi çekilecek bir hayatı yaşıyor. Bölüm parasını beğenmemekten değil de parayı yanlış yerlere harcamaktan bu hale geldi.
Gerçi en son toparladı herhalde biraz olsun kendini.
yalnız uyuşturucuya bulaşmışsa buda gidicilerden filmde anlatılacak hikayesi kısa olacaktır

Ben de hiç sevmem kendisini
Ashton küllerini bile yutmuştu
Diziye gelsin de hangi yüzle? onca tartişmalardan sonra

Bir dönem, filmlerle dalga geçen komedi filmlerinde oynadı, oda anladı heralde böyle gitmeyeceğini.
Dönmesinden yanayım.

Komedi filmi zaten şakacıktan öldürtük deyip döndürsünler.
Dönerse reytinglere birşey katacağı kesin.

Tam öldüğü gösterilmemiştir ama açık kapı bırakıldığını pek sanmam.
Ozan cılgınlık yapıp sırf öldüğü sahneyi izleyeceğim, sonra tüm dizi bitecek benim adıma o yüzden konuyu uzatmayacağım şuan.

Konuk olarak rol almak istemiş ben ikiziyim demiyecektir umarım.

O dizinin çok tuhaf bir yayınlanma düzeni var.

Galiba toplu çektiler ve şimdi yayınlıyorlar. Sorun teşkil etmez zaten konuk olacak olursa.
100 bölümü aşarsa başka kanala geçebiliyormus gazetede okudum ben ABD kurallar öyleymis
)
Aynen senin dediğin gibidir bence final bölümünde yer alsın hayal , rüya ,farketmez