2022 Cha Cha Real Smooth (2022) - Film Yorumları

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,704
Puanı
1,060
Konum
İstanbul

MV5BMjYzMGU0MzUtMTUxYy00MzE4LWFiMjctOTgwODg1ZjkwNTc0XkEyXkFqcGdeQXVyMTAyMjQ3NzQ1._V1_FMjpg_UX1000_.jpg


Cha Cha Real Smooth

Tür:
Komedi, Dram
Süre: 107 dakika

Yönetmen: Cooper Raiff
Senaryo: Cooper Raiff

Oyuncular:
Cooper Raiff
Dakota Johnson
Evan Assante

IMDb Linki

Filmin Fragmanı:

Filmle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.
 

MEnes

Moderatör
Katılım
18 Ekim 2015
Mesajlar
17,270
Reaksiyon puanı
19,073
Puanı
860
Konum
İstanbul
Sıcak, samimi ve yüzde tebessüm bırakan filmlerden birisiydi. Her sene böyle filmler oluyor ve bu filmler genelde kendini keyifle izletiyor. Burada da şimdiye kadar hiç duymadığımız Cooper Raiff adlı kardeşimizden hem yazıp hem yönettiği hem de başrolde oynadığı çok tatlı bir film gelmiş. Hikaye çok büyük şeyler vaat etmiyor ama anlattığı şeyleri izlenilebilitesi yüksek bir şekilde aktararak filme olan ilgiyi yüksek tutuyor.

Yeri geliyor insana dair ders veriyor, yeri geliyor ergenlerin hayatına dair bir şeyler anlatıyor, yeri geliyor ilişkilere derinlemesine dalıyor ve gündelik hayattan insanları resmediyor. Bir çok yönden kültürel farklar olsa da insanın kendinden bir şeyler görebileceği karakterlerin yer aldığı bir film olmuş. Dakota Johnson her gözüktüğünde ondan gözlerimizi alamadığımız doğrudur... Cooper Raiff de baştan sona filmde gerçekten çok iyi oynuyor. Hem yönetip hem yazdığı filmde baş karakteri sanki kendi hayatından kesitler sunabileceği şekilde yazmış ve o düzeyde oynamış. Çok başarılı.. Çocuk oyuncu Lola'yı oynayan kız ve kardeşi David'i oynayan çocuk da epey başarılıydılar.

Filmin cesur bulduğum diğer kısmı da hikayenin finalinin klişe şekilde bitmemesi. Böyle sıcak ilerleyen ve yüz güldüren bir film dramatik olarak da sizde etki bırakakıyor, özellikle finaliyle. Çünkü genelde böyle filmlerde bir şekilde romantizm kazanır ve kavuşma teması izleriz. Ama burada hayatın gerçekleri baş karakterin yüzüne acı bir şekilde çarpıyor. Kendisinden yaşça büyük bir karaktere aşık olması ve onunla hayatının kalanında birlikte olmaya devam etmek istemesi boş hayaldan öte bir şey değil mantık olarak. Bunu film çok net ve sert bir şekilde Andrew'in suratına çarpıyor...

Onun dışında filmde Andrew ile Lola'nın birlikte yer aldığı sahnelerde baştan sona istem dışı tebessüm ettiğim doğrudur. Çok tatlı çekilmiş ve iyi oynanmış sahnelerdi. Lola otustik bir karakter ve bunu oynayan oyuncu çok başarılı canlandırmış... İlk profesyonel deneyimi olan Vanessa Burghardt çarpıcı bir performans sergilemiş. Aynı şekilde Andrew ile Domino'nun yaş farkına rağmen aralarında gelişen ilişki ve sahneleri yine baştan sona keyifliydi ve finalle iyice değer kazandı diyebiliriz...

Yılın sıcak, samimi, tatlı filmler kontenjanına şimdilik bu film ile girdik ve devamında da böyle filmler görmek dileğiyle...

7.5/10
 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
98,272
Reaksiyon puanı
64,083
Puanı
1,060
Son derece soft ve izlemesi keyifli bir filmdi. Aksiyon, entrika gibi unsurlar olmadan da izlenebilir filmler yapılabiliyor olması gerçekten umut verici. Başrol oğlan Dakotanın karşısında hiç sırıtmamış birlikte çok güzel, yer yer anlamlı sahnelere imza atmayı başarabilmişler. Dakotayı zaten söylemeye gerek yok ama filmin yıldızı başrol oğlandı. Dakota ile olan sahnelerinin yanı sıra otizmli kız ve kendi kardeşi ile olan sahneleri de son derece anlamlı ve izlemesi zevkli sahnelerdi. Her kalıba girebilen bir karakteri son derece başarıyla canlandırmak herkesin harcı değil.

Filmin eleştirebileceğim bir yanı yoktu süresi de gayet makuldü bunlardan ötürü 10 üzerinden 10’u hak etti.

10/10
 
  • Beğendim
Reactions: bazinga and Dosi

Dosi

Süper Mod.
Katılım
10 Mart 2015
Mesajlar
85,471
Reaksiyon puanı
108,339
Puanı
1,060
Çok bir albenisi olmayan ama kendini izlettiren sevimli bir filmdi.
Başroldeki adamın oyunculuğunu beğendim. Otizmli kız ile olan sahneler insana pozitif bir enerji veriyor ve filminin en gülümseten kısımları da onlardı.


Oğlan kız arkadaşını aldatıyor ve aynı gece onun yanında birinin fotosunu görünce bozuluyor. Kendisinin yaptığı sanki yanlış değilmiş gibi :A sonrasında kız o adamla sevgili olmuş oluyor o ayrı tabi.

Filmin klişe olmamasını beğendim.

Eminim bir çok kişi kavuşma sahnesi beklemiştir. Kadının nişanlısı ile adamın o araba sahnesinde nişanlının şiddeta başvuracağını beklerken gayet sakin ve konuşarak olayı çözmesi güzel bir sahneydi.


7.5/10
 

mesmeso

Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,866
Reaksiyon puanı
9,822
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
Çok tatlı bir filmdi ya. Filmi izlerken içim ısındı. Hem sırıtıp hem de hüzünlendiğim bir film olmuş. İzleyiciyi hiç yormayan, temiz ve akan bir senaryosu vardı. Oyunculuklar da bana çok samimi geldi. Dakota Johnson'ın duru güzelliğini izlemek beni çok mutlu etti.

9/10
 
  • Beğendim
Reactions: bazinga and Dosi