Ben de diyorum @XanTier bana etiket yapmış, hayret. Meğer senin mesajından gelmiş....
Seni çok boşladı cnm anca Tilki Kız haberleri açsınAdam gülüyor sadece. Ne var bunda? 😡
Ben de diyorum @XanTier bana etiket yapmış, hayret. Meğer senin mesajından gelmiş....
Seni çok boşladı cnm anca Tilki Kız haberleri açsınAdam gülüyor sadece. Ne var bunda? 😡
Seni niye etiketleyim ki? Foruma bile uğramıyosunBen de diyorum @XanTier bana etiket yapmış, hayret. Meğer senin mesajından gelmiş....
Forumun bu haberlere ihtiyacı varSeni çok boşladı cnm anca Tilki Kız haberleri açsın
Sincap ve foklardan başka bir şey beğenmiyor o, ciddiye alma.Adam gülüyor sadece. Ne var bunda? 😡
@mrt-06 Forumda değilse etiekt ediceksin asıl neredesin bir şey mi oldu diyeceksinSeni niye etiketleyim ki? Foruma bile uğramıyosun
Forumun bu haberlere ihtiyacı var
@mrt-06 Forumda değilse etiekt ediceksin asıl neredesin bir şey mi oldu diyeceksin
Sen Harunu gazlarkan iyi oluyordu hesaplaşma vakti
Niye? Kendisi de suçlu? O da beni etiketlemiyor hiçbir yereKlisesinden çıkıp bir etrafa baktığı yok
Şu Harunun kedili kalp kırdın yazılı tuhaf sözlü yazısı falan onları koyma vaktin gelmiş seninde cnm Harun da öyle kayışı koparıp gitmişti@destere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?