Ceza: Aleyna Tilki'yi Destekliyoruz!

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,283
Puanı
1,061
ceza-aleyna-tilki-yi-destekliyoruz-10453146.Jpeg

Rap müziğin başarılı ismi Ceza, oyuncu ve komedyen Ömür Özdemir’in Fazla Şaapma isimli stand up şovunda konuk olarak yer aldı.

Genç şarkıcıları dinlediklerini ve desteklediklerini belirten Ceza, "Genç nesil şarkıcıları dinliyoruz. Aleyna Tilki ve diğer genç kardeşlerimizi destekliyoruz" dedi.

"Aleyna Tilki ve diğer" diyerek zaten Aleyna'nın bir numara olduğunu göstermiş oluyor :A:A

Aleyna Tilki özel alanım. En küçük haberi bile taşıyorum foruma :A:A
Eğer konusu açılmadıysa Altın Kelebekteki sahnesinide paylaş: Genç yetenek sahnede parladı
Diye başlık mesela ve iceriğinde de Tarkan bile canlı söylemeye cekinirken Aleyna canli söyleme cesaretinde bulundu diye süslersin konuyu :A

@mrt-06 dan yasak bekliyoruz tilki kız haberlerine :A :A :A @XanTier @destere
Fav10 Aleyna Tilki'den sorumlu moderatör olarak her konusunu açacağım Aleyna'mın :F @S.G.A.T. @MasacRE-

Eğer konusu açılmadıysa Altın Kelebekteki sahnesinide paylaş: Genç yetenek sahnede parladı
Diye başlık mesela ve iceriğinde de Tarkan bile canlı söylemeye cekinirken Aleyna canli söyleme cesaretinde bulundu diye süslersin konuyu :A
Açacaktım da o eskidi artık diye vazgeçtim ondan :A
Aleyna haberlerim hep güncel :A

Haha çok iyi. :F Bunu izlemiştim storysinde ama çok anlamamıştım. Akşam eve gelince açayım onu da :A

Ben varoldukça Aleyna haberleri hep açılacak bu forumda :F
Bak bu akşam yeni haber açıcam :F:F Bekle :A
Bari birilerinin bu velete laf ettiği haberlerine devam et :A :A :A