Ceyda Tepeliler "İnadına Yaşamak" Dizisinde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
28 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümüyle Kanal D'de ekrana gelecek olan Süreç Film imzalı "İnadına Yaşamak" dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Daha önce "Dinle Sevgili" ve "Arka Sokaklar" gibi projelerde yer almış olan güzel ve sevilen oyuncu Ceyda Tepeliler, merakla beklenen yeni dizinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Ceyda Tepeliler diziye 2.bölümden itibaren dahil olacak.

vpsvfe4TbG1h38H8CiF5eAAn.jpg

Dinle Sevgili'de izlelemiştim, orda çok fesat bi karakteri oynuyordu başarılı bir isim :)

Vay süper transfer. :) Dinle Sevgili'de kötü,fesat kadın karakterini müthiş canlandırmıştı gerçekten. Hayırlı olsun. Yarını merakla bekliyorum. :)

Acayip sinir olduğum bir oyuncu.Nefret ettiğim hatta. Erkek gibi sesi olmasıda cabası.:T:

Dizi benim için baştan sona fail şuan.Murat Ünalmış Yer Gök Aşk'tan başladı uyuzluğum.Oktay Kaynarca Nuri'de nefret ettim.Sanem Çelik ile ilgili pek fikrim yok.Ceyda zaten sinir bozucu.Bu diziyi izlemem ben.:D

daha önce oynadığı dizilerde iş yokmuş

ama iyi birine benziyor gelsin gelsin:)

Dizinin günü çok yanlış :) Kanal D bir başka dizisini daha ateşin içine attı. İyi oyuncudur kendisi kuzenlerim sayesinde bir kaç kez izlemeye fırsat bulmuştum. Hayırlı olsun.Başarılar dilerim yeni dizisinde.

dinle sevgilide karakteri kötü olsada performansı güzeldi
burdaki karakterini merak ettim bakalım ne olacak

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy