'Çılgın Dersane Kampta' filmi ve 'Kavak Yelleri' dizisiyle gittikçe şöhreti artan Ceyda Ateş, 'Adını Feriha Koydum' dizisinde canlandırdığı kötü kalpli Hande ile yıldızı yükselen oyuncular arasında yer aldı. Bu kötü karakter ona o kadar çok yapıştı ki, bazen sokaktaki insanlardan 'Bu kadar kötü olma Hande' diye tepki bile aldı. Dizi sezon finaline girer girmez yeni dizisi için kolları sıvayan Ceyda Ateş, bambaşka bir karakter ve tiple çıkıyor karşımıza.
Kilo almasının sağlığı için gerekli olduğunu söyleyen Ceyda Ateş, "Hatta yeni dizi için kilo aldı bile diyor. Normalde çok zayıftım. Aslında almam gereken kiloyu aldım. İnsanlar çok abarttı. Benim için 'Şişti' dediler. Abartılı haberler çıktı. Çıplak gözle bakıldığında tam olmam gereken kilodayım. Ama televizyonda biraz daha kilolu görülüyor. Resim çekilirken de yanlış bir duruş kilolu gösteriyor. Dizi için de almadım. Sağlığım için 9 kilo aldım" dedi.
Kilo almasının sağlığı için gerekli olduğunu söyleyen Ceyda Ateş, "Hatta yeni dizi için kilo aldı bile diyor. Normalde çok zayıftım. Aslında almam gereken kiloyu aldım. İnsanlar çok abarttı. Benim için 'Şişti' dediler. Abartılı haberler çıktı. Çıplak gözle bakıldığında tam olmam gereken kilodayım. Ama televizyonda biraz daha kilolu görülüyor. Resim çekilirken de yanlış bir duruş kilolu gösteriyor. Dizi için de almadım. Sağlığım için 9 kilo aldım" dedi.
![634797584718605343.jpg](http://televizyongazetesi.com/CMSFiles/Image/Content/634797584718605343.jpg)