Ceyda Ateş: Demetten Önce Vardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,186
Puanı
859
Önder Bekensir : Demetten Önce Vardım

TNT ekranlarında yayınlanan 'Buzda Dans' programının yarışmacıları önceki akşam Ortaköy'de bir mekânda toplandı

Önder Bekensir ve Ceyda Ateş Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi. Ayakligazete.com'un haberine göre, mekana Ceyda Ateş'le birlikte gelen Demet Akalın'ın eski sevgilisi Önder Bekensir buzda dans etmenin çok zor olduğunu ve her tarafının morluklar içinde kaldığını açıkladı.
DEMET'TEN ÖNCEDE VARDIM!
Önder Bekensir eski sevgilisi Demet Akalın'dan ayrıldıktan sonra tanınmasını şöyle değerlendirdi; ''Demet'ten öncede ben vardım ama Demet'le olan ilişkim herkes tarafından tanımamı sağladı.''
DEMET AKALIN HABERLERİNİ SUNARIM!
Ünlü televizyoncu Önder Bekensir geçtiğimiz günlerde sunmaya başladığı magazin programında Demet Akalın'la alakalı haberleri sunabileceğini açıkladı. ''O benim düzenlediğim konserlere nasıl çıkıyorsa, bende onun haberlerini sunacağım tabii ki''dedi.
ÖZELİ ÖZEL YAŞAYACAĞIM!
Bekensir bundan sonra özel hayatını tamamen özel yaşacağı kararı aldığını açıkladı. ''Bundan sonra özelim özel olarak kalacak, Demet'le barışsam bile bunu duyurmayacağım ortaklığımız devam eder ama barışmamız mümkün değil ben kendi yoluma O kendi yoluna'' şeklinde konuştu.
ŞUAN YOK!
Bir yarışma programında yarışmacı olarak katılım gösteren Önder Bekensir ve Ceyda Ateş muhabirimizin 'Geçen programda partneriyle aşk yaşayanlar olmuştu bu programda da aşk var mı'' sorusuna Önder Bekensir ''Öyle bir durum söz konusu olamaz'' derken Ceyda Ateş ''Henüz öyle bir şey olmadı'' dedi. Önder Bekensir ise ''Şuan yok ama 1 ay sonra olabilir'' diyerek esprili bir şekilde Ceyda Ateş'e yanıt verdi.(Ayakligazete.com)

Son düzenleme:
Konu Başlığı yanlış olmuş Önder demiş o cümleyi Ceyda değil :D

@Besalet bilmiyorum o konu hakkında :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...