Ceyda Ateş, Adını Feriha Koydum Dizisine Haksızlık Ediyor

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Adını Feriha Koydum dizisinde canlandırdığı kötü kalpli Hande ile bir anda yıldızı parlayan Ceyda Ateş, dizinin yeni sezonunda yer almayacak.

Orhan Kemal'in eserinden diziye uyarlanan Evlerden Biri isimli yapımda karşımıza farklı bir karakterle çıkan Ceyda Ateş, bu kadar gözönünde olmasına sebep olan dizinin Adını Feriha Koydum olmadığını söyledi.

Güzel Oyuncu, "Beş yaşından beri oyunculuk yapıyorsunuz asıl patlama Feriha'da oldu galiba?" sorusunu şöyle yanıtladı:

"Aslında çıkış Feriha'da olmadı. Her projede bir çıkış vardı. Asıl çıkış 'Gurbet Kadını' dizisinde oldu. Adını Feriha Koydum projesi çok iyi projeydi o yüzden daha çok göze battım. Şu an Feriha'nın etkisi var."

Adını Feriha Koydum dizisinde geniş kitlelerin tanıdığı Ceyda Ateş, bu sözleri ile Adını Feriha Koydum dizisine haksızlık yapmakla kalmadı, bu dizinin fanlarını da kızdırmış oldu.

Ceyda Ates oruc tutuyorsa basina vurmus olabilir. Ben Gurbet Kadininda onu hicte merak etmedim. Onun disinda Kavak Yellerini izlemedigim icin bilmiyorum ama onemli bir karakter oynadigini sanmiyorum. Adini Feriha Koydum'a tabii ki haksizlik ediyor. Bugun AFK sayesinde bir uyarlama dizisinde basrol oynuyor. Uyarlama diziside her yigidin harci degildir. :)

Ceyda Ates oruc tutuyorsa basina vurmus olabilir. Ben Gurbet Kadininda onu hicte merak etmedim. Onun disinda Kavak Yellerini izlemedigim icin bilmiyorum ama onemli bir karakter oynadigini sanmiyorum. Adini Feriha Koydum'a tabii ki haksizlik ediyor. Bugun AFK sayesinde bir uyarlama dizisinde basrol oynuyor. Uyarlama diziside her yigidin harci degildir. :)

a.f.k sayesinde oldugunu sanmiyorum orhan kemal eserindeki nursen canlandırıyor kimi çağırsa yapım şirketi gelir

Gurbet Kadınında izlediğimde o kadar dikkat çekici bir rolü yoktu.Kavak Yellerinde kötü bir karakteri sergiliyordu,rolünüde güzel yapıyordu ancak asıl bomba Adını Feriha Koydumda patladı.Ceyda Ateşi iyice zirveye taşıyan dizi oldu. :)

ceyda ateş yer gök aşk-gurbet kadını-kavak yelleri gibi pek çok dizide oynadı ben afk ile tanımadım bence haklı

Gurbet Kadını dızısınde gormustum kendısını ılk olarak

Simdiye kadar tek bi Efsane Kaliteli Fenomen Reyting rekorlri kiran v?e Cumalarin Reyting sultani ve haftanin 4.cü dizisi olan bi dizide oynadi oda Adini Feriha koydum du , yani o dizide oynayip Patlamamasi mümkün degildi ...