Cevdet, Vasili'yi Tuzağa Düşürüyor! (Vatanım Sensin 30. Bölüm)

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,696
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Vatanım Sensin'in 30. bölümünde; Ali Kemal ailesi ile ilgili gerçeği öğrendi. Cevdet ve ailesi ölüm ile burun buruna gelmişken Cevdet'in Vasili'ye kurduğu muhteşem tuzak olayların seyrini tamamen değiştirdi.

qWqj2Q.jpg


Cevdet'in, Vasili'ye oynadığı oyun tam olarak istediği gibi gider ve Vasili büyük bir tuzağa düşer. Cevdet, ailesini kurtarmak için Vasili ile iş birliği yapar.

Türk Karargahı'ndan tüm pusulaları, Ali Fuat Paşa'nın yerini ve kuvvacıların tüm planlarını kendisine getirmesini isteyen Vasili, Cevdet'i bir seçim yapmaya zorlar. Cevdet, bu uğurda kendisini engellemeye çalışan Yüzbaşı Yakup'un bile canını almış gibi görünür. Tüm bilgileri getirdiği Vasili, Cevdet'e itimat etmeyeceğini ve kendisine ihanet eden birine imtiyaz vermeyeceğini dile getirir.

Vasili, oğlu Ali Kemal ve diğer kuvvacı arkadaşlarını hapisten kurtarır. İnfaz edilmelerini engellemek için onları, İzmir'den kaçırmaya çalışır. Vasili'nin bu planını ise Cevdet bozar. Cevdet, Vasili'yi Yunan Ordusu adına ihanet ettiği gerekçesiyle tutuklatır.


Vatanım Sensin, 8 Haziran Perşembe akşamı sezon finaliyle Kanal D'de!
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,626
Reaksiyon puanı
62,950
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Ters köşenin kralını izledik ve dün de dediğim gibi kimse Cevdet'in zekasıyla boy ölçüşemez. :Z

Bu arada çalan müzik çok iyi ama bir türlü bulamıyorum hiç bulan var mı aranızda? (b)