Zey TV Cevapsız Sorular- 5.Bölüm Konuğu xdragxx (Özel Bölüm)

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
113,529
Puanı
1,060
BmGlB.png

Yaz ayında yayın hayatına giren ve her bölümü foruma damga vuran Cevapsız Sorular'ın 5.bölüm konuğu, bu programın kurucu ve sunucusu xdragxx. Kendisi yılların emektar yöneticisi ve forumda yaptığı keyifli sohbetleri ile sevilen bir üye. Özel bölüm olduğu için bu program bu seferlik bana emanet.

@xdragxx 'e özelden 2, konu üzerinden sınırsız soru sorma hakkınız var. Özelden sorulan soruları bana iletebilirsiniz. İlk etapta anonim olarak soruları konuğumuza iletiyoruz. Konuk bu sorunun kimden geldiğini tahmin etmeye çalışıyor ve en sonunda bilemezse soruyu soranı açıklıyoruz. Güzel bir hafta olması dileğiyle.
------

Öncelikle hayırlı olsun bol terli olsun :A @xdragxx Uyku modu sorularım olduğu içni biraz şey olacaklar efkar modunda da olduğum için şimdilik biliyorsun işte beni. :A

1-) En unutamadığın GS/FB derbisi?
2-) En sevdiğin spor harici PC-Konsol oyunu?
3-) 5 senelik çok sevdiğin beslediğin bir köpeğin var. Bir tarafta da tanımadığın bir adam. İkisi de denizde boğulmak üzsre ve birini kurtarabilirsin. Köpeğini öi yoksa tanımadığın adamı mı?

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Öncelikle hayırlı olsun bol terli olsun :A @xdragxx Uyku modu sorularım olduğu içni biraz şey olacaklar efkar modunda da olduğum için şimdilik biliyorsun işte beni. :A

1-) En unutamadığın GS/FB derbisi?
2-) En sevdiğin spor harici PC-Konsol oyunu?
3-) 5 senelik çok sevdiğin beslediğin bir köpeğin var. Bir tarafta da tanımadığın bir adam. İkisi de denizde boğulmak üzsre ve birini kurtarabilirsin. Köpeğini öi yoksa tanımadığın adamı mı?
1- En unutamadığım derbi iyi anlamda 4-0'lık derbiydi 2005-2006 sezonundaki. Tv başında epey keyiflenmiştim :A Olumsuz anlamda süper finalde 2-1 kazandığımız maçtır. 1-0 önde olmamıza rağmen o kadar kötüydük ki Allah'ım nolur 2-1, 3-1 falan kaybedelim tarihi fark olmasın diyordum.

2- En sevdiğim oyun Gta serileri genel olarak. Hikaye olarak GTA 4, oyun zevki olarak GTA 5.

3- Tanımadığım adamı kurtarırdım.

Sorgu odası klasik sorusunuda sorayım :A

Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Forumda en değer verdiğim kişilerden bir tanesisin :A
Forumdaki işini de gayet iyi yapıyorsun bence çok öncesinden bu rütbeyi hak ediyordun zaten. Neşeli birisin ama bazen bazı şeylere gereğinden fazla takıyorsun bunu da diyorum zaten sana :A

Dostluğumuzun devamınassss
------

Bir özgün soru da benden gelsin o halde; BHND? :A
Sen de forumdaki en değer verdiğim kişilerden bir tanesisin hocam ve sen de Dosi gibi rütbeni sonuna kadar hak eden birisin :A
Sen Şerlok hocamla birlikte ps arkadaşlarımdansın ayrıca :A Forumdaki çoğu düşüncemiz de uyuyor :A

Sende sevmediğim özellik de gereğinden fazla gizem yaratman mlsf adını bile bilmiyoruz :A

Forumda en değer verdiğim kişilerden bir tanesisin :A
Forumdaki işini de gayet iyi yapıyorsun bence çok öncesinden bu rütbeyi hak ediyordun zaten. Neşeli birisin ama bazen bazı şeylere gereğinden fazla takıyorsun bunu da diyorum zaten sana :A

Dostluğumuzun devamınassss
Gece gece iyi geldi :bhr:
Seninle ilk Muhabbet ettiğimiz zamanları düşünüyorumda, Nerden nereye :A Aydın Aydın bir anda daha değerli oldu gözümde :bhr: :A
Beklenmedik sürpriz bir sağlam dost oldun 😊

• Güldürdün
Gece gece iyi geldi :bhr:
Seninle ilk Muhabbet ettiğimiz zamanları düşünüyorumda, Nerden nereye :A Aydın Aydın bir anda daha değerli oldu gözümde :bhr: :A
Beklenmedik sürpriz bir sağlam dost oldun 😊
Olayı şimdi gündeme getirmeyelim de mlsf şaşırılmayacak bir durum değildi bir de senden duymak istemiştim.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Olayı şimdi gündeme getirmeyelim de mlsf şaşırılmayacak bir durum değildi bir de senden duymak istemiştim.
Anlamadım mesajı (b) dur sen ilk özelde sorulan soruyu mu diyorsun? Onu kastetmedim bile :A

Ben daha çok şarkı yorumlarımızdan bahsettim :A o sohbetten sonra daha sık sohbetler oldu. O ilk durum olmasaydı bile o Aydın Aydın sohbeti zaten olurdu :Z

• Güldürdün
Anlamadım mesajı (b) dur sen ilk özelde sorulan soruyu mu diyorsun? Onu kastetmedim bile :A

Ben daha çok şarkı yorumlarımızdan bahsettim :A o sohbetten sonra daha sık sohbetler oldu. O ilk durum olmasaydı bile o Aydın Aydın sohbeti zaten olurdu :Z
Olsun ama ilk iletişim orda kuruldu :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Olsun ama ilk iletişim orda kuruldu :A
O durumdan sonra gerçi forum hayatımda çok şey değişti, hatta forumdaki bir çok kişi için dönüm noktası oldu. Ben yinede diğer eğlenceli sohbeti başlangıç olarak görmekteyim :A
Bak merak ettim, gidip bakacağım. İlk neler konuşmuşuz o durum harici :A

• Güldürdün
1-) 2021 geneli için planların kabaca neler?
2-) 3 senelik planların?
3-) 5 senelik planların? 5 sene sonra kendini ner... (klişe zehirlenmesinden hastaneye kaldırıldım burada)
Yüksek lisansa kaydolup askerlik işini erteleyip ortalama da olsa iş hayatına başlamak :A Forumda bahar dönemi yüksek lisans başvurlarına bakan varsa beni de bilgilendirirse büyük sevap kazanır :A

3 sene içinde evlenmek, iş kariyerinde yükselmek ve artık normal bir İngilizce hedefi :A

5 sene içinde çocuk sahibi olmak isterim :A Şaka maka 30-31 yaşında olacam baba olmak için çok da erken bir yaş değil çocukları da severim sonuç olarak :A Mümkünse yurt dışı tatili ve bir araba sahibi olmak. Yurt dışı tatili çok zor bu kurda ama bakalım :A

Yüksek lisansa kaydolup askerlik işini erteleyip ortalama da olsa iş hayatına başlamak :A Forumda bahar dönemi yüksek lisans başvurlarına bakan varsa beni de bilgilendirirse büyük sevap kazanır :A

3 sene içinde evlenmek, iş kariyerinde yükselmek ve artık normal bir İngilizce hedefi :A

5 sene içinde çocuk sahibi olmak isterim :A Şaka maka 30-31 yaşında olacam baba olmak için çok da erken bir yaş değil çocukları da severim sonuç olarak :A Mümkünse yurt dışı tatili ve bir araba sahibi olmak. Yurt dışı tatili çok zor bu kurda ama bakalım :A
Peki madem evlilik durumları bu ölçüde yakın, Allah mutlu mesut etsin :Z Bu konuya bağlı olarak şunları sorayım:

1-) Seven insan kıskanır mı? Ne kadar ölçüde?
2-) Aşk? Zihni farklı etkiler mi?
3-) İstanbula taşınma ihtimalin var mı?
4-) Çiğ köfte mi lahmacun mu?

• Güldürdün