@Angelica kadın değil mi? Ayrıca cinsiyetçi yaklaşımını doğru bulmadım, çünkü forumda aktif olanların çoğu erkek. Haliyle ilk 11'e çok fazla kadın giremez.
Evet sıra geldi son soruyu cevaplayıp defteri kapamayaForumdakilerden bir ilk 11 yapacaksın (kız/erkek herkesi alabilirsin) ve bir tane de teknik direktör belirleyeceksin (kendin ya teknik direktör olabilirsin ya da sahada oyuncu) hangi dizilişle oynarsın, hangi mevkiye kimi yerleştirirsin ve neden
Teknik Direktör
@bazinga (forumun kurucusu ve lider özelliği var diye) yardımcı teknik direktör @Polat Şaşmaz kendisi gördüğümüz gibi OSM'de harikalar yaratmakta.
Diziliş: 3-2-5
Kaleci:
@Araf sakin bir yapısı var, panik olmaz rakip kaleye yaklaşınca.
Forvet
ben (futbol oynarken çok çalım yapan biriyim ve gol atma derdinde oluyorum hep)
Forvetteki diğer kişiler @xdragxx @Tolstoyevski bana uyum sağlarlar
Orta Saha
@emreemreu @Turkuazz (ikiside sakin kişiler ve orta sahada denge sağlarlar)
Defans
@MEnes @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @Bully iyi kenetlenmekteler ve kaleye gelecek golleri engellerler. Rakibede 1-2 sıva ile dikkat dağıtırlar
Bizi destekleyip tezahürat yapacak kişilerde lazım. Onlarda Survivor tayfasından ve çenesi iyi çalışanlar olur
@xemrexxx @Angelica @Emre Ozansoy @eskici @serhatt @alperuz @denizz19 @dreamy
Seyirci olarak kuracağım takımı destekleyecek sinBen ne anlarım futboldan
Ne konuda destek olacam buna
İşte futboldan anlamıyorsun diye almadım. Kendin dedin üstelik
Yokluğumda nasıl da arkamdan konuşmuş hainlok..O zaman neden savunmamızı aşağılayıcı görseller paylaşıyorsun kardeşim, taş gibiyiz demek ki.Tek sıkıntı maç esnasında birbirimize düşüp, o arada da fark yemek.Misal @Maskeli Fedai net hainlik yapar, gider Ahmet Çalık gibi penaltı falan yaptırır.
Teşekkür ediyorum, lafı olmaz.
Yokluğumda nasıl da arkamdan konuşmuş hainlok..
Geçmişinden kaçamazsınOha, kirli çamaşırlarım ortalığa dökülmüş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?