eTV Cevapsız Sorular-2.Bölüm Konuğu Dosi

Benim de.
Sana anlattım mı bilmiyorum bir ara hastaneye gittiğimde benden kan almaya çalışmışlardı, kan gelmiyordu.
Kanımı donduruyorsun diye diye kanım donmuş gerçekten...
Evet öyle bir mevzu konuşmuştuk. Garip biri olduğun için mevzularında garip oluyor

Reactions: MEnes
1-) İlkokul, lise ve üniversite zamanlarında nasıl briydin, nasıl bir öğrencilikti? Her gün okula gidip geliyor muydun ve yabancı olmanın etkisi nasıl oluyordu? Hiç ırkçılığa ya da ayrımcılığa maruz kaldığın oldu mu?

2-) Geyik eti, sincap eti gibi alışılmışın et ya da yiyecekler yediğin oldu mu bir kerelik bile olsa? Yediğin en ilginç yemek?

3-) Çocukluktan beri çok yakın olduğun bir arkadaşın, dostun oldu mu yani bağınızın hiç kopmadığı?

4-) Bir gün çevrendeki en yakın arkadaşınla nişanlın arasında seçim yapmak zorunda kalsan yani ya aşk ya da dostluk, hangisini tercih ederdin?

5-) Görünmez olsaydın, neler yapardın?

Reactions: Dosi and xdragxx
Aaaa annenin İsveç'li olduğunu blmiyordum. 😱 Nasıl tanışmışlar, babanla merak ettim?
Forumda bilmeyen yok nerdeyse 😱
Gerçi aktif olduğum dönemde sen aktif değildin pek.
Babam çalışınca annemle tanışmış. Daha küçük yaşta kestirmiş gözüne
Babam annemin ilk aşkı haliyle

Benimde tam tersi kan fışkırır

Hiç zorlanmıyorlar kan alırken
Benim çok kan alınmışlığı yoktur da uzun süre üstüne kan aldırınca öyle oldu işte.
Normal kan verip bağış da yapın diyorlar 6 ayda bir, onu da yapmadım hiç. Hal böyle olunca gelmez tabi kan.

Reactions: Dosi
Allah sağlıklı uzun ömür versin.

@Tolstoyevski
1-) İlkokul, lise ve üniversite zamanlarında nasıl briydin, nasıl bir öğrencilikti? Her gün okula gidip geliyor muydun ve yabancı olmanın etkisi nasıl oluyordu? Hiç ırkçılığa ya da ayrımcılığa maruz kaldığın oldu mu?
Okul hayatım boyunca hep başarılı bir öğrenci oldum. Üniversiteye kadar kızlardan çok erkek sınıf arkadaşlarımla daha iyi anlaşıyordum.
üniversite zamanıda kendimi derse odaklanmasını bildiğim için sosyal hayatımı 0a indirdim ve hiç takılmadım derslerde.

2-) Geyik eti, sincap eti gibi alışılmışın et ya da yiyecekler yediğin oldu mu bir kerelik bile olsa? Yediğin en ilginç yemek?
Geyik eti yedim.
İlginç yemek şuan gelmiyor aklıma.

3-) Çocukluktan beri çok yakın olduğun bir arkadaşın, dostun oldu mu yani bağınızın hiç kopmadığı?
Çok şehir gördüm ben. Sık sık iletişimim olan kimse yok. Arada yazıştığım eski arkadaşlarım var.
4-) Bir gün çevrendeki en yakın arkadaşınla nişanlın arasında seçim yapmak zorunda kalsan yani ya aşk ya da dostluk, hangisini tercih ederdin?
Soru erkek arkadaşın olsa arkadaşımı tercih ederdim derdim ama nişanlımmış, hayatımı birleştireceğim kişi olacağı için onu seçerdim.
5-) Görünmez olsaydın, neler yapardın?
arkamdan konuşulanları duymak isterdim ama değer verdiklerimin. Önemsemediğim kişiler ne düşünüyor konuşuyor umrumda olmaz.

Reactions: Tolstoyevski
Şans oyunları, loto ya da milli piyango, iddaa hakkında ne düşünüyorsun? Oynayanlarla mesafen olur muydu? @Dosi
Hayır. Herkesin hayatı kendine.
Kötü alışkanlığı olan birini hayatımda istemem ama (özel manada) 😊 kötü alışkanlıktan kastım içki ve kumar bağımlılığı.
Arkadaşlık olarak kriterim pek yok. O yüzden o konuda o alışkanlıklarını sorun etmem duruma göre.

Hiç milli piyango yani loto oynadın mı peki? Arada oynamak bağımlılık değildir sonuçta?

Küçükken milli piyango almıştık. Amorti vurmuştu

Bi de babam maç lotosumu ne onu yapmıştı zamanında
Tarafsız olunca tahminlerin daha yakın olabiliyor, siyasi seçim tahminlerinde olduğu gibi mesela.
Bu yüzden bir ara senden İddaa için birkaç maç tavsiyesi alabilirim filanca listeden şu şu takımları seçersin, kazanırız belki...

Babam benden istemişti zamanında

Babam benden istemişti zamanında
Şarjım bitmek üzere. Bir kaç saat ara bu konuya

Telefonunu besle öyleyse şarja ihtiyacı varsa bataryayı yıpratmadan.

Orman havası iyi gelir, yerinde olsam yürüyüş bile yapardım ama bizim burada her yer beton her yer bina dip dibe.
Hoş günahını almayayım deniz sahiline 10 dk yürüme mesafesindeyim aslında, sırf denizi bile yeter ama yeşillliği de arıyor insan...

Türkiye'deki kola ve enerji içeceği gibi ürünlerle İsveç'teki ürünlerin farkı var mı?
Yani Türkiye'deki Coco Cola ile İsveç'teki Coco Cola arasında bariz bir fark var mı?
@Dosi

Türkiye'deki kola ve enerji içeceği gibi ürünlerle İsveç'teki ürünlerin farkı var mı?
Yani Türkiye'deki Coco Cola ile İsveç'teki Coco Cola arasında bariz bir fark var mı?
@Dosi
Enerji içeceği içen biri değilim. Asitli içecekleride bir kaç senedir içmiyorum artık.
Evet Coco Cola ve Fanta'nın tadları aynı değil maalesef.
Tr'dekiler daha fazla asitli.

Bu arada dip not Coca Cola şişeleri bizim burada üretiliyor
en azından ben okulluyken durum öyleydi ve derste öğretmişlerdi

Reactions: xdragxx