eTV Cevapsız Sorular-2.Bölüm Konuğu Dosi

Şimdilik aklıma gelen tek soru: Hayatın bir dizi veya film olsa başrolde seni kim oynasın isterdin? (bir yerli bir yabancı isim)
@Dosi
Hayatım filmlere konu olcak kadar renkliydi.
Ergenlikte atarlı tarafım fazlaydı ve sessiz sakin biri değildim oyüzden Hazal Kaya diyorum. Bizim Hikaye'de ki tavrı bana benziyordu

Yabancı olarak son senelere hakim değilim.
Dawson's Creek'te oynayan Katie Holmes diyeyim ama o dizideki hali

Reactions: Aserat
Yanlzlığa alıştım, haliyle bana farketmiyor artık

Film olayı noktalandı. Okul kapandı laptop gitti

Tembelliğin dibini yaşamaktayım

Kendimden çok fazla rahatsızım bu ara
Ben de 5 aydır yalnızım alışmaya başlıyorum sanırım.
Ama tabi ki bu böyle gitmeyecek bir yerde bu durum bozulacak...

Al kendine bir laptop diyorum o kadar zamandır ama yok nerdee.
Tembellik kötü, alışınca bırakası da gelmiyor insanın. Dikkat etmek lazım.

Reactions: Dosi
Bu saatten sonra almam Laptop. Onun yerine PS alacağım yiğene. Her taraf teknoloji ile dolmasın evde. Telefonum senelerdir iş görüyor zaten ve bu yaz filmlerde olmasın bir zahmet. Havalar Tr sıcağı zaten. Belkide ondan bu kadar üşendim artık

Reactions: MEnes
Laptop'suz bir hayat düşünemiyorum...
Tabi senin durum yıllardır böyle olduğu için çok da bir şey diyemiyorum.
Telefondan nereye kadar ya, gözlerin bozulacak en sonunda.
Havaların o kadar sıcak olması ise ilginçmiş diyebilirim...

Bu zamana kadar bozulmadı. Bundan sonrada olmaz umarım

Ya 2018'de İsveç tarihinde ilk kez 4 ay gerçekten yaz yaşandı. Bu sene de öyle olabilir ama 1 ay geç başladı sıcaklık o seneye göre.
Düşün çok sevdiğim balkona bile oturmuyorum sıcak diye

Hafta sonu yaz ortası kırmızı gün. Türkçesi ne bilmiyorum ama resmi bir gün ve millet toplanıp dans ediyor vs. vs. Yani isveçliler. O güne herzaman yağmur olur. Bu sene ilk kez sıcak geçirecekler gibi

Böyle birşey ve millet korona dinlemez yine böyle toplanır

Umarım bozulmaz ama ben Pc'de bile gözlerimi yorarken telefonda o kadar film izlemek çok daha yorucu olsa gerek.
Bugün olmasa yarın olur, dikkat etmek lazım. Kendim için de geçerli tabi.

İlginç bir ortammış gerçekten. Böyle bir ortam oluyorsa korona morona fark etmez, dediğin gibi yine toplanırlar kesin.
Sonra korona ziyafet çeker işte ne olsun.

Bizim burası için de son 100 yılın en sıcak yazı geçecek diyorlar ama bilemiyorum artık. Gerçekten inanılmaz bir sıcak var diyebiliriz...

Yok yok telefonla film izlemiyorum artık. Bu sene laptop işi gördü
foruma bu ara fazla takılıp etkinlik yürütmek yoruyor arada ama 1 gün dinlenmeye eski ayara geliyorum

Evin önü millet kaynıyor hergün. Büyükten küçüğe geceye kadar oturuyorlar dışarda.
Sizin sıcaklık normaldir ama bizimki anormal

Netflix'i full telefondan izliyorum nerdeyse çok daha zevkli geliyor bana

Beraber gidiyoruz.

Reactions: MEnes and Dosi
İyi bakalım onun ayarını yapıyorsan çok da problem olmuyordur.

Millet kafayı yemiş ya, burada da her yer insan dolu gece gündür fark etmiyor.
Sonu ne olur göreceğiz...
Bizimkisi de normalden bir tık yukarda ama başa gelen çekilir, yapacak bir şey yok.

Bir hakkın var istediğin kişinin mesajlarını okuyabilmek, istediğin iki kişiyi birbirine düşman etmek ya da istediğin bir kişinin senin hakkında düşüncelerini bilmek hangisini seçersin?
Bir odanın içerisindesiniz ve odada durduramayacağınız bir yangın çıkıyor. Bu oda içerisinde orjinal Mona Lisa tablosu ve ufak bir köpek yavrusu bulunuyor. Sadece birini kurtarabileceksiniz ve kurtarmayı seçmediğiniz yanacak. Hangisini seçerdiniz?
Peki denizin ortasında batmış geminin kalıntıları üzerinde kalmak mı yoksa çölün ortasında kaybolmak mı sizce daha az korkutucu?
Eğer sana bir şans verilse Harry Potter evreninde mi yoksa Pokemon evrenin de mi yaşamak isterdin?
Sert kayalardan yapılmış bir yatakta mı yoksa, çivilerden yapılmış bir yatakta mı yatarsınız ?
Issız bir yerde, harika bir plajı olan lüks bir ağaç evde yaşamak mı; mükemmel bir internet bağlantısı olan, lüks bir yeraltı deposunda yaşamak mı?
Issız bir yerde, harika bir plajı olan lüks bir ağaç evde yaşamak mı; mükemmel bir internet bağlantısı olan, lüks bir yeraltı deposunda yaşamak mı?
Yılın 3 ayında tatil yapmak mı; her ay 1 hafta tatil yapmak mı?
Bir gün yeniden çocuk olarak uyanmak mı; çok yaşlanmış olarak uyanmak mı?
@Dosi devamı gelecek