"Cesur Yürek"in Yayın Tarihi Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi "Cesur Yürek"in yayın tarihi belli oldu.

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği, senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Kudret Sabancı’nın üstlendiği, başrollerinde Onur Tuna, Rüveyda Öksüz, Hüseyin Avni Danyal, Faik Ergin, Hakan Yufkacıgil ve Şekip Taşpınar'ın yer aldığı dizi 22 Eylül'de yeni sezonu başlayacak ve 3 bölüm sonra final yapacak olan 'Asla Vazgeçmem' dizisinin final yapmasının ardından perşembe günleri ekrana gelecek.

"Cesur Yürek" ilk bölümüyle 13 Ekim Perşembe günü 20.00'da Show TV'de!

Çok geç ama perşembe şu an en kolay gün her türlü tutar heyecanla bekliyorum.

Kesinlikle tutacaktır. İçerde ile beraber bu sezon Show'un reytingli 2 dizisinden biri olacak.

Geç bence keşke Asla Vazgeçmem'i Cumartesi'ye alıp bu diziyi haftaya başlatsalardı.

Perşembe olmasını sevmedim bodrum masalına bakıyordum yeter diziside var
tutacaktır bence ama gününü sevmedim ben

Muhteşem Yüzyıl perşembe, Bir Fırtına Tuttu Bizi perşembe, Cesur Yürek perşembe. Abi tamam da bari biri başka bir gün olaydı bu ne ya. Birini TV'den izleyeceğim artık diğerlerini netten ama ona da vakit yok. Sanırım bu üçlüden birine şimdiden veda etmem gerekecek.

@Çiğdem- dizi beklediğimiz gün
vadinin yokluğunda perşembe günü mutlaka tutmalı mafya dizisi olarak ama tarih çok geç zaten final yapacak bir dizi için cesur yüreği neden bekletiyorlarki ayolll @mrt-06 dediği gibi asla vazgeçmemi başka bir güne alıp orada bitirmeleri lazım hatta 23:00 bile alınabilir

Tarih değiştirebilirler diye düşünüyorum ilk bölümü hazır diye biliyorum eylül sonu başlasın bari
Ama her türlü tutacaktır Total dizisi olur gibi

Arkadaki oyuncu Sakarya Fırat da oynamıştı onunda bu dizide olması güzel. İzleyeceğim diziler arasında yerini şimdiden aldı.

Filintadan seyirci gelebilir Onur için izlerler
Enazından 4 reyting alırız bence
Edho etkis yaratacakmı sence?
sanmıyorum cnm raci bey kadın hikayeside katarak 3 grupta başarı sağladı sadece erkek işleri ab gurubunda artık iş yapmıyor ama totelde cesur yüreğin bence vadi kitlesiyle tutması lazım 5-6 kemik kitlemiz kaldı vadiyi bırakan kitlede bu diziye yüklenirse çok yüksek reytinglerde alabilir bence bu yılın süprizi olmaya aday

Biz bu dizinin kadın oyuncularının bilmiyoruzki daha tek başrolü biliyoruz ilk bölümü görmek lazım