Cesur Hemşire | Tanıtım Fragmanı - ATV

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,705
Puanı
1,060
ATV'de çok yakında başlayacak olan ve baş rollerinde Hakan Yılmaz, Şebnem Bozoklu gibi isimlerin bulunduğu Cesur Hemşire dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı.

Cesur Hemşire çok yakında ATV'de sevenleri ile buluşacak.

İşte tanıtım fragmanı:

http://www.atv.com.tr/webtv/diger/o...kinda?id=1fd6ff50-5898-4bc6-8b77-5b7806754e91

gKRmuCalOA4K2yN7vIyYtAcr.jpg

Adı bir ilginç geldi bana. :X Fragmanı TV'den izlerim başarılar. :)

Gününü çok merak ediyorum. Bugünün Saraylısı'da var, bence bu dizi pt2 olacaktır.

Cumartesi olur büyük ihtimalle:X Şebnem Bozouklu hemşire olur sanıyordum:X Şebnem nerde???

senaristlere baktımda hiçbir başarılı işlerini göremedim
bu dizinin zayıf halkası yapımcı ve senaristleri olacak

atv bu diziyide hafta sonu koyar
bu kanal ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum cumaya bugünün saraylısını koysa ilk 4 gün iyi gidiyor bugünün saraylısıyla 5 gün tamamlar hafta sonu ise biraz daha iddialı dizilerle kanal sıralamalarında 1 liğe yükselir ama kanal uzun zamandır hafta sonuna çare bulamadı ve yine bulamayacak gibi bu dizi garanti hafta sonu yayınlanır.

atv bu diziyide hafta sonu koyar
bu kanal ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum cumaya bugünün saraylısını koysa ilk 4 gün iyi gidiyor bugünün saraylısıyla 5 gün tamamlar hafta sonu ise biraz daha iddialı dizilerle kanal sıralamalarında 1 liğe yükselir ama kanal uzun zamandır hafta sonuna çare bulamadı ve yine bulamayacak gibi bu dizi garanti hafta sonu yayınlanır.

Bugünün Saraylısı Cuma olamaz Karagül var ikiside Avşar Film'in dizisi. :)

Bugünün Saraylısı Cuma olamaz Karagül var ikiside Avşar Film'in dizisi. :)
Aslında sevinirim olmamasını Medcezir var en iyi gün pazar olur o zaman bu dizi için.
Pazar günü benim için iyi ya güzel boştu günüm.:)
Bu dizi bence iddialı olacak hem de çok iddialı.