Cesur Emniyet Müdürünün Perileri 2.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,379
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com

2.Bölüm
Hepimiz Mehmetiz Mehmetler ölmez diye protestolar çıkar
Bahar sultan söz katil bulunacak
Ama bir yerdede istanbul hükümetinde
Düğün hazırlığı vardır Tıp üniversitesinde
Okuyan bir Aşiret üyesi mezun olunca
10 kalbim olsada sana vermem deyince üniversiteden ayrı
Yıllar önce olan olay Pamiranın o olayı öğrenmesiyle öyle bir kara büyü yaparki ve hem ona ve arkadaşlarına
Bodrumda ölen Pahdişah münirin cenazesi Morgtan kaçırılır ve başka bir tabut koyulur canlı bomba yapmıştır
Bodrumda tek halkın ekibi Bahar sultanın tanıdığı ekip ama tayinleri istanbula çıkmış ıngiliz kraliçesi Elizabeth o tutukladı diye aslında kralın metresiymiş ve başkanı da onun çocuğuna tecavüz etmiş
Halk Ortalıkta katiller hirsizlara tecavüzcüler ve mafyalar geziyor diye isyanda bulunuyorlar
Celahadin bu iş bursa bitmez
Tufan bencede bodrum benim olacak ve
Ve Ruslara satıcam ardından o 12 ada var hepsinde bir usülsüz bir şekilde satın alacam yunanlıların elinden
Pahdişah hüseyin yunanlılar denizden karadan geliyor Ege denizinde çatışma çıkar Tufan yunan askerlerin kafasını kesmiştir ve ama bodrumun eline geçer on iki ada ege denizinin güvenliği sağlanır
İstanbul hükümeti ve Ab bu durumdan hoşlanmaz ve tufanda memnun olmaz
Ali ozan başkomiserin tayini çıkar İstanbul organize ye müdür olarak
Organize için özel ekip kurma yetkisi verilir görev bodrumda düzeni sağlamak Aylin başkomiser ve ekibine kalır Müdürlerine söylediği sözden Aylin başkomiser Açığa alınıyor
Sözü şu Yukardan bakınca Aşağısı nasıl görünüyor.
Düğün yanıyor elektrik kontağından ve çatışma çıkıyor İstanbulda valinin oğlu ve Aşiret kızının arkadaşıyla

2.Bölümün sonu

Son düzenleme:
@mrt-06 neden bildirim gitmiyor ay yapım bile dedim forumdashın zayıf noktası
senaryonun karışıklığını düzeltene kadar bittim telefon yazdım yayınladım bilgisayarda düzenledim Harunun hazırladığı afişi koydum elim bitti bildirimler gitmiyor yine @Çiğdem- in yarışmasındanmı acaba

Pek bir şey yok hikayede tecavüz yine var)))

Son düzenleme:
aaa vlla pek birşey anlamadım yine göndermelerinden ama bu şeklde kısa kısa sahnelerde yazıp foto ekleyip yapman daha iyi olmuş en azından okuması kolay oluyor @pompy

Son düzenleme: