Cesur A.Ş.K. | İlk Bölüm - Yeni Dizi

ortada hikaye var. sahneler de dolu ama konu kısır. hikâye saranin şirketi alma çabası eklense daha doyurucu olur

ortada hikaye var. sahneler de dolu ama konu kısır. hikâye saranin şirketi alma çabası eklense daha doyurucu olur
konu kısır ama o konudan çok olay çıkartabilirim
sara'nın intikamı üzerine kurmak istedim hikayeyi baştan ama fazla anlamam o tür şeylerden o yüzden böylesini uygun gördüm kendimce

konu kısır ama o konudan çok olay çıkartabilirim
sara'nın intikamı üzerine kurmak istedim hikayeyi baştan ama fazla anlamam o tür şeylerden o yüzden böylesini uygun gördüm kendimce
sarayi babası ya da annesi zorlasin intikam için. yada erkeğin babası intikam için senle birlikte oluyor diye düşünüp evliligine engel olmak istesin. ama bunu kulanmazsan konu sadece aileler karşı çıkacak onlar evlenecek falan filan

Ovvv.

Dizi çok güzel olmuş, kısacık olmuş, diyaloglar çok fazla.
İlk başta ki paragrafı da güzel yapmışsın, Boğaç'la olduğunu duyunca içimden aa dedim.

Konu bence de klasik ama içinden bir şeyler çıkarabilirsin, baya bir şeyler hem de.
Hayırlı olsun yeniden dizin.

Fatmagül'ü gözüm tutmadı bu arada, yakında Boğaç ile aşkları başlar diye korkmadım değil.

Özellikle ilk kısmı beğendim hikaye gibi olmuş ama fazla "şey" kullanmaşsın. .s Sara'nın ergen isyanı babasını yıkmış.
Da adam öldü mü bunun 2. bölümü nerde?

Boğaç aklına nerden geldi bu arada.
Eline sağlık.
@Billy Kane

anaa benim böyle dizim vardı di mi.

yorumun için teşekkürler. farklı isimler düşündüm hep bu geldi.

akşama 2'yi yayınlayayım bare.