Saymış mı.
Her çıkan habere inanmıyorum ben özellikle Meryem gibi şişirilen isimlerin haberlerini hiç takmıyorum.
03 Medya yapımcısı açıkladı Meryem 120 Bin alacak diye.Beren'de 80 Bin alacakmış.Arada 40 Bin fark var.
Saymış mı.
Her çıkan habere inanmıyorum ben özellikle Meryem gibi şişirilen isimlerin haberlerini hiç takmıyorum.
Beren'i tek dizi ile geride bıraktı diye çekemiyorsun.
03 Medya yapımcısı açıkladı Meryem 120 Bin alacak diye.Beren'de 80 Bin alacakmış.Arada 40 Bin fark var.
Meryem bırakmak istiyor haberi yine asılsız haberler yapan Uçankuş'un haberiydi.Her şey para mı. Uyduruk bir senaryo ile geleceği ve tüm senaristlerin sallayarak yazdığı bir dizi olacak. Hiç geçmişi olmayan bir senaryo bence hiç akıllıca değil. Meryem bırakmak istiyor haberi çıkınca inanmıştım.
Ayrıca Beren'i kim geride bırakıyor. Komiklik yakışıyor size ama bence her yerde yapmayın. Çok gülerler.
Söyliyim uçankuşun haberleri çok doğru çıkıyor yanlış çıkmıyor.Meryem bırakmak istiyor haberi yine asılsız haberler yapan Uçankuş'un haberiydi.
Uyduruk olduğunu nereden biliyorsun.O kadar senarist uğraşmış.Eğer o kadar senarist denendiyse ve 1'i beğenildiyse konu olarak o senaryo uyduruk olmaz.
17 Eylül'de yeni sezonu başlayacak olan Kocamın Ailesi ne oluyor o zaman? Ayrıca yeni diziler Ekim'den sonra başlayacakmış.Hata değil ki.
Çoğu kanal yeni sezonu Ekim'de açacak bayramdan dolayı.
Aşk Yeniden Ekim'in ilk haftası mı başlar bilemem ama Kalbim Egede Kaldı zaten bu oranlarla illaki gün değiştirecektir.İnadına Aşk'ın Perşembe gününde kalacağına neden inanmıyorsun ki sanki Fox'un Perşembe günü yayınlayacağı dizisi mi var.
valla ben bilmem kadın kendi zamanının en çok ödül alanı,ücrette en yüksek,reytinig de my yi bıraktığında 10du daha nolsunAyy Emre'nin haberlrine hala inanan varmış burada koş @Yiğitt koş.
Senin 13 numaralı gözlüklerinle bakınca evet öyle.
17 Eylül'de yeni sezonu başlayacak olan Kocamın Ailesi ne oluyor o zaman? Ayrıca yeni diziler Ekim'den sonra başlayacakmış.
Meryem bırakmak istiyor haberi yine asılsız haberler yapan Uçankuş'un haberiydi.
Uyduruk olduğunu nereden biliyorsun.O kadar senarist uğraşmış.Eğer o kadar senarist denendiyse ve 1'i beğenildiyse konu olarak o senaryo uyduruk olmaz.
Sallama bilgiler. Meryem 3 reyting alınca görücem ben.
aman bırak çatlasınlar meryem karşısındaStar TV'den zaten 2 milyon da almadı değil mi?.
Star TV genel başkanı açıklamıştı bir ropörtajda diyorum @xemrexxx den duymadım diyorum.Kime diyorum.
Ay neresi doğru ya Meryem hakkında 100 tane haber yaptılar hepsi de 1. ağızdan yalanlandı.Kıskanç şopar seni.Söyliyim uçankuşun haberleri çok doğru çıkıyor yanlış çıkmıyor.
yaz dizileri var 3 tane starın onların yeni sezonda nasıl gideceğini görmesi lazım ) yeni şu an 7 dizisi var eskiden de 2 etti mi 1217 Eylül'de yeni sezonu başlayacak olan Kocamın Ailesi ne oluyor o zaman? Ayrıca yeni diziler Ekim'den sonra başlayacakmış.
daha dün murat yıldırım yalanladı haberleri nanik sanaSöyliyim uçankuşun haberleri çok doğru çıkıyor yanlış çıkmıyor.
valla ben bilmem kadın kendi zamanının en çok ödül alanı,ücrette en yüksek,reytinig de my yi bıraktığında 10du daha nolsun)
Bunu sen mi diyorsun.Eğer gerçek bir senaryo olsaydı üzerinde 3 yıl çalışılması lazımdı. 3 aylık çalışmadan çıkan bir iş bence çokta iyi bir iş olmaz.Özensiz olur.
Zaten Meryem'in kısıtlı rol seçeneği de cabası. Yine yabancı ve türkçesi bozuk birini oynayacak. Nereye kadar.
açık çeki doğrulayan yok dedikoduya kalsak tubişe aşk ı memnu teklif edilmiş my teklif edilmiş hatta kösem de teklif edilmiş starımız hepsini reddedtmiş bunu da kabul ediyon demektirSenle bir şey konuşunca bir yere varılmıyor. Uğraşmayacağım seninle.
Meryem'i Beren solladı bir defa açık çek verildi. En çok kazanan kimmiş. Reklamlarda zaten Beren solluyor. Bir 80 bine 120 bin var. Onda da 120 bin kaç bölüm alacak meçhul.
Bunu sen mi diyorsun.
Aşk-ı Memnu'dan hemen 1 ay sonra bile değil tabi.Fatmagül'ün Suçu Ne'ye başlayan Beren'e ne demeli.1 ayda
Hem 3 ayda yazıldığını nereden biliyorsun ki.Dizi 1.5 aydır gündemde zaten belki önceden konusu belirlendi sonra yazdılar.
Senle bir şey konuşunca bir yere varılmıyor. Uğraşmayacağım seninle.
Meryem'i Beren solladı bir defa açık çek verildi. En çok kazanan kimmiş. Reklamlarda zaten Beren solluyor. Bir 80 bine 120 bin var. Onda da 120 bin kaç bölüm alacak meçhul.
açık çeki doğrulayan yok dedikoduya kalsak tubişe aşk ı memnu teklif edilmiş my teklif edilmiş hatta kösem de teklif edilmiş starımız hepsini reddedtmiş bunu da kabul ediyon demektir
Meryem'e 2 milyon kanal tarafından verildi bunu Star yönetimi açıkladı.Yani kanıt var.
Ama Beren'e açık çek verildi haberi 1 kere bile okumadım ben.Rüya görmüşsün tatlım.
açoıkladıysa buyur linkini koyStar kendisi açıkladı ve hangi yazar olduğunu hatırlayamadım ama bir yazarda yazmıştı. Anstronomik teklif diye biraz araştır.
Belki bu dizinin de güçlü bir tabanı olacak.Çok ön yargılısın tatlım.Fatmagül'ün ve Aşkı Menu'nun güçlü bir tabanı var hatırlatırırım.İkiside uyarlama.
03 yapım reklama meraklı bir yapım eğer Meryem'i ayarlasalar ve senaryo çalışmalarının başladığını hemen duyururlardı. En fazla 4-5 aylık bir çalışmanın ürünü olabilecek bir dizi. Çokta bir şey beklemem ben.
açoıkladıysa buyur linkini koysosyal medya yazarlarından koyma daayrıca oya doğan,yüksel aytuğ,mesut yar falan da güvenilir sayılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?