Ceren Yalazoğlu Karakoç: "Sektörden Alacağım Var!"

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,652
Puanı
1,061

Show TV'de yayınlanan 'Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı Nursema karakteriyle son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Ceren Yalazoğlu Karakoç'tan özel açıklamalar!

Hürriyet Pazar'dan Hakan Gence'ye röpörtaj veren başarılı oyuncu, diziyle ve karakteriyle ilgili hislerini, sektöre giriş hikayesini, evliliğini ve hakkında bilinmeyen detayları okuyucularla paylaştı.

İşte röpörtajdan öne çıkan bazı satır başları:

Röpörtajın tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Ben kendisini Star'da Beni Affet'ten tanıyorum ta 2011'den.
Uzun zamandır da bir prime time işinde parlamasını bekliyordum zaten.
Kızılcık Şerbeti'nin tutmasını bu yüzden de çok istedim doğruya doğru.

Beni Affet'te en yetenekli oyuncuydu izleyenler bilir, başrol kızlar Feride ve Bahar'dan fersah fersah ilerideydi oyunculuğu ve yeteneği...

Tüm övgüyü ve ilgiyi sonuna kadar hak ediyor, bu işin okulunu okumuş, güzel sanatlar fk. oyunculuk mezunu.
Merve Dizdar'la okul ve dönem arkadaşı ayrıca, Çanakkale 18 Mart Ünv.

Helali hoş olsun, yolu aydınlık ve açık olsun... Çünkü işini iyi ve hakkıyla yapıyor...

Günlük dizilere fan oluşunun hayrını gördün sonunda.

Reactions: 12.Adam
Eşide çok iyi oyuncu. Aşk ve Mavi dizisinde hem dramı hemde komedi kısmını güzel oynamıştı o.
Ceren’i ise Beni Affet dizisinde annemden dolayı çok izlemiştim zamanında. Ordada başarılı bir isimdi. Geçte olsa değerinin bilinmesine sevindim. Daha nice başarılara inşallah.

Günlük dizi fanlığı diyorsun ya onu demiştim sadece Beni Affet'i ara sıra izliyordum o zamanlar lisedeydim o kadar fanlık bir şey yok yani
Tam lafımızın üstüne.

Nursema modu açık kalmış bunun
İki haftada Afra'dan daha büyük etki yarattı diye kudurma.

Kıvılcım reyiz varken Nursema kimmiş 🤮🤮
------

Bunun neresi Nursema baksana açılmıṣ
bunlar yakında +18 sahne yapar bu gidiṣ
Yok gııı alacağım var dsksn diyor ya onun için dedim

Maria ile Mustafa, Akıncı, İçimizden Biri gibi vasat işlerden sonra turnayı gözünden vurdu. Beni Affet'te az acı çekmedi, burada da farksız ama karşılığını alıyor hiç değilse

Günlük dizilerin iyi yanı genelde tiyatro kökenli oyuncuların çok olmasıyla bir okul gibi olması.

Reactions: offensive
Günlük dizilerden prime time dizilerine geçip tutunabilen çok az oyuncu var. Umarım bundan sonra önü açık olur.

Reactions: Vega and offensive

Bende ilk orda izlemiştim gerçekten orda da oyunculuğu süperdi ya

Reactions: offensive