Ceren Moray dan 'O Hayat Benim Set' İddialarına Yalanlama!

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
FOX ekranlarında yayınlanan O Hayat Benim dizisinde Yeşim Ceren Bozoğlu'nun diziden ayrılmasıyla ilgili gazetelerde çok ağır iddialar yer almiştı.
Rol arkadaşı Ceren Moray bu durumla ilgili twitter hesabından Ceren Moray iddialara ilişkin bir fotoğraf yayınlayarak fotoğrafın altına şu sözleri söyledi: ''Her sabah ordayım, genel de her akşamda ordayım. Set diyoruz aslında ama ev gibi. Burda yazan hiçbir şey olmadı evimde!''
'O Hayat Benim' yeni bölümüyle Pazar akşamı 20.00'da FOX'ta!

Tahmin etmiştim, öyle şeyler yapacağını düşünmüyordum zaten.

Baska diziye gidiyorsa izlerim

Hamdi Alkan'ın set hallerini biliyoruz, kimin haklı olup olmadığı ortada bence.. Mahkemede bunların hepsi konuşulur ama ben Yeşim Ceren Bozoğlu'nun suçunun olmadığını düşünüyorum.

Benim bildiğim Ceren Moray'la değil de Zeynep Eronat, Ahu Sungur ve Hamdi Alkanla problemi vardı Yeşim Ceren Bozoğlu'nun. Ama ben yine de kendisinin suçsuz olduğunu düşünüyorum.

Ahu Sungur'un rol aldığı bütün dizilerde kavga çıkıyor. Kesin onun parmağı vardır.

@mrt-06 @yatutarsa göremiyom engellediğim için beyazsoy gelip kıza laf etmiş mi malum kızcağız kıymetli tey yip amcaya az laf etmedi zamanında