Yok yayınlanmayan sahneler var ondanPUBG için bir şey diyemem ama, Türkiye'de yayınlanan bölümler ile aynı değil mi? Niye tekrardan izliyorsun?
Yok yayınlanmayan sahneler var ondanPUBG için bir şey diyemem ama, Türkiye'de yayınlanan bölümler ile aynı değil mi? Niye tekrardan izliyorsun?
Yok yayınlanmayan sahneler var ondan
Sahne olarak yayınlamıyor Pink tv bölümleri izlemeye gerçekten üşendim bi anO zaman sadece o sahneleri izle.Baştan izleme.
Sahne olarak yayınlamıyor Pink tv bölümleri izlemeye gerçekten üşendim bi an
Çok kesilen sahne varmışHım, o zaman bir şey diyemem.İzlediğin bölümleri tekrar tekrar yayınlanmayan sahne için izlemek saçma geldi.
Çok kesilen sahne varmış
Banu Akdeniz o kadar yemin etti ama.
Ben inanmıştım aslında ama kesilen sahne varmış
Bitirecekler büyük ihtimal 😂Hercai fanları bitirecek onu ama ne zaman bitirirler bilmiyorum. :
Bitirecekler büyük ihtimal 😂
Ben dizinin fanıyım ama banuyu hiç sevmiyorumDizi sektörü kurtulacak inşAllah.
Ben dizinin fanıyım ama banuyu hiç sevmiyorum
Sevilecek bir tarafı yok zatenDizi fanlarının çoğu sevmiyor bence onu. Fanlar onu bitirmezse, o diziyi bitirecek galiba.
Sevilecek bir tarafı yok zaten
Gitmesini isterim ama asla gitmez iyi ekmek yedi bu dizidenKeşke dizinin yapımcılığını bıraksa, başka biri gelse.Ya da ATV, EDHO gibi iç yapımlara alsa diziyi.
Gitmesini isterim ama asla gitmez iyi ekmek yedi bu diziden
Zaten reytingleri de iyi ama 3 sene daha dayanır bence öyle düşünüyor 3 sene daha zengin edicekler banuyuYurt dışı satışları ile baya kazandılar.Daha da sömürene kadar gitmez.
Zaten reytingleri de iyi ama 3 sene daha dayanır bence öyle düşünüyor 3 sene daha zengin edicekler banuyu
Çok saçmaladılar zaten senaryo konusunda cıvkı da çıkmıştı zaten belki de bitirirler bu sezon3 sene gitmez ya, bu sezon son bence.
Çok saçmaladılar zaten senaryo konusunda cıvkı da çıkmıştı zaten belki de bitirirler bu sezon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?