Cemre'nin gönlünün Nedim de olduğunu bildiği Cenk'in gösterdiği davranışa kocaman bir 👏.
Evet, Cenk'in davranışı çok iyiydi ve Cemre'nin gönlü Nedim'deydi ama sosyal medyada Cenk & Cemre ön plandaydı hep. Öyle bir şey olabilirdi bence.
Cemre'nin gönlünün Nedim de olduğunu bildiği Cenk'in gösterdiği davranışa kocaman bir 👏.
bi ara bakmaya çalışırım
Kötü bir tepki verme ama ben finalden memnunum.Evet, Cenk'in davranışı çok iyiydi ve Cemre'nin gönlü Nedim'deydi ama sosyal medyada Cenk & Cemre ön plandaydı hep. Öyle bir şey olabilirdi bence.
zalim istanbulun tarifini yapamadığım şekilde çok fazla beğendiğim diziydi.ilk sezonda da 2.sezonda da ama 2.sezon çok başka sevmiştim diziyi.sabah diziyi izleyip detaylı yorumları yazacağım konuyadaTamam.Bölümü izledikten sonrada bu sahne ve son sahne ile ilgili yorumlarını bekliyorum.Merak ettim.
Kötü bir tepki verme ama ben finalden memnunum.
zalim istanbulun tarifini yapamadığım şekilde çok fazla beğendiğim diziydi.ilk sezonda da 2.sezonda da ama 2.sezon çok başka sevmiştim diziyi.sabah diziyi izleyip detaylı yorumları yazacağım konuyada
çok beğendim 😍 😍Instagram'da paylaşmışlar bunları... Çok sevdim ben üç kareyi de... @slhttnmtl @12.Adam @Turkuazz @Angelica
Mükemmeller bu arada pp nde mükemmel olmuşInstagram'da paylaşmışlar bunları... Çok sevdim ben üç kareyi de... @slhttnmtl @12.Adam @Turkuazz @Angelica
Ha bu arada en üsttekini pp için aldım çünkü en güzeli oyduInstagram'da paylaşmışlar bunları... Çok sevdim ben üç kareyi de... @slhttnmtl @12.Adam @Turkuazz @Angelica
Mükemmeller bu arada pp nde mükemmel olmuş
Ha bu arada en üsttekini pp için aldım çünkü en güzeli oydu
😂😂😂Allah rahmet eylesin geride kalanlar da yarın birgün ölür zaten
Neriman felç felan kalacaktı
İzleyemedim tam uyumuştumKaldı zaten.
İzleyemedim tam uyumuştum
Bakacağım da Hercainin yurt dışı bölümlerini izlemekten ve pubg oynamaktan fırsat bulamadımYouTube'da sahneleri var.Bakarsın.
Bakacağım da Hercainin yurt dışı bölümlerini izlemekten ve pubg oynamaktan fırsat bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?