Cengiz Semercioğlu'ndan Yetenek Sizsiniz Eleştirisi

ABAY_06

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
18,143
Puanı
1,060
Hollanda'da yayınlanan Yetenek Sizisiniz 2013'te yarışan 9 yaşındaki Amira Willighagen herkesi büyüledi.

Cengiz Semercioğlu, Amira'nın şovunu izledikten sonra Twitter hesabından Türkiye'de yayınlanan Yetenek Sizsinizî eleştirdi. Semercioğlu, "Bi bize gosterilen yeteneklere bakin bir de bu 9 yasindaki kiza... " diyerek Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yayınlanan yetenekleri eleştirdi.

Çok doğru söylemiş çünkü Acun bizdeki yarişmayı 22ye böldü. O ses başladiğindan beridir hiç doğru dürüst bi şarkı söylemeye gelen yetenek gördünüz mü YTS'de? Hayır. Çünkü Acun onlari O ses'e yolluyor. YST O ses'ten daha iyi aslında ama işte😕

bu program son 2 yildir zorlama haline geldi (1,2 zor yetenek var)
acunda bunu biliyor , star tv de.
ya hakikaten millet izliyor yada tnsde acun şansli.
ama artik yerli abc olmak diye bir şey yok para nerde biz orda .

Gorende yabanci ulkelerde butun yetenekler boyle sanacak bi kız cıktı butun dunya bunu konustu demek ki onlarin da her yetenegi bu kadar ust seviye degil dimi? Acun ilicaliyi bu konuda elestirmek haksizlik olur yst de cok guzel yetenekler cok konusulan insanlar cikardi yeri geldi gundemi belirledi. Cok yetenekli ama bir turlu sans verilmeyen insanlara firsat tanidi ama biz tebrik&tesekkur edecegimiz yere adama ve programa daha cok yuklenmeyi seciyoruz

"Yalanlanan haberiyle sık sık gündeme gelen Cengiz Semercioğlu" bunu yüzüne söyleyen partnerine veda etti.

Cengiz Semercioğlu’nun yalan haberine tanık oldu magazin piyasası. Semercioğlu’nun köşesinde yazdığı"Arda Turan’la Sinem Kobal ayrıldı, Arda Ceylan Çapa’yla aşk yaşıyor" haberi taraflarca yalanlandı.

Cengiz Semercioğlu haberinin yalanlanmasına alışıktı ama TV8’de yayınlanan Böyle Bir Şey Var mı? isimli programındaki partneri Gamze Karaman’ın canlı yayında, "Cengiz beyin insanlara saygısı yok, bana sorsaydı haberin doğru olmadığını söylerdim" demesine fena bozuldu.(medyaradar)

Cengiz'cim sen önce yalan haberlerinle atıp tut, üstelik doğruları söyleyen partnerini kov sonra kanaat önderi yorumlarını yaparsın. :F

11 Yaşındaki Türkan sesiyle yst'de ortalığı yıkarken nerdeydin Cengiz'cim? :)))))))

Gorende yabanci ulkelerde butun yetenekler boyle sanacak bi kız cıktı butun dunya bunu konustu demek ki onlarin da her yetenegi bu kadar ust seviye degil dimi? Acun ilicaliyi bu konuda elestirmek haksizlik olur yst de cok guzel yetenekler cok konusulan insanlar cikardi yeri geldi gundemi belirledi. Cok yetenekli ama bir turlu sans verilmeyen insanlara firsat tanidi ama biz tebrik&tesekkur edecegimiz yere adama ve programa daha cok yuklenmeyi seciyoruz
+1500 :)

Cengiz Semercioğlu çok iyi söylemiş :) Acun O Ses yarışmasını hiç başlatmasaydı keşke şarkı söyleyenler de gelseydi Yetenek Sizsiniz'e o zaman program daha fazla reyting alırdı gibi geliyor bana.

cengiz semercioğlu na severim bu görüşüne de katılıyorum

ben YST izliyorum ama artık izlemiycem sıkıyor :( doğru söylemiş :T: