Cengiz Bozkurt ve Levent Ülgen 'Gençliğim Eyvah' Dizisinde!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,650
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Cengiz Bozkurt ve Levent Ülgen 'Gençliğim Eyvah' dizisinde!

T6g7SM.jpg

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği ve adı 'Gençliğim Eyvah' olarak açıklanan dizinin detayları belli olmaya başladı.

Yakında ATV'de ekrana gelecek olacak dizinin yönetmenliğini Deniz Yılmaz, senaristliğini ise Barış Başar ve Ünal Yeter'in üstleneceği dizinin hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ayrıca dizide son olarak 'Kuzgun' dizisinde rol alan usta oyuncu Levent Ülgen ve şu sıralar 'Jet Sosyete' dizisinde yer alan Cengiz Bozkurt'un rol alacağı ortaya çıktı.

'Gençliğim Eyvah' yakında ATV'de!

Kaynak: Televizyon Gazetesi​

Son düzenleme:
Senaristler de tam kanka. Birlikte dizilerde de rol almışlardı. İki ismi yan yana görünce şaşırmadım. İyi yaptılar birlikte iş yaparak ama işin nasıl olacağını göreceğiz. Oyunculara bakarsak, iki usta oyuncu katılmış. İkisi de üçkağıtçı rollerinin aranan ismi. :)

Bu TV İzleyicisi sayfa mı, sosyal medya hesabı mı? Ben hiç bulamadım da böyle bir kaynağı.

Sosyal medyada yok, sitesi de yok. Fake kaynak yazıp Birsen’in haberlerini en hızlı şekilde açmaya mı çalışıyor arkadaş. :A
Yok öyle bir sayfa twitter'da var hatta bir iki kere bende görüp açtım da, kendisinin hesabı olabilir, Birsen paylaşıyo ardından o sayfa paylaşıyor sonra forumda açılıyor kesin kendisinin :F :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Jet Sosyete'den sonra ATV dizisine düşmek mi.. Osmanlı böyle gerilememişti. :A

Yalnız senaristler pek iyi değil. Galip Derviş'in 3. sezonunda kendilerine fazla fazla sahne yazarak her şeyi batırmışlardı.ss

Senaristler facia maalesef. Oyuncular ne kadar iyi olursa olsun, senaryo kötü olursa tutmama ihtimali çok yüksek.

Kocaman Ailem'in ardından yine ATV'de Levent Ülgen. :( Bırak şu kanalı ya...

Cengiz ile iyi ikili olurlar aslında, senaristleri pek sevmedim. :(