Cengiz Bozkurt "Beş Kardeş"te Yok!

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
Yeni sezonda izleyiciyle buluşacak "Beş Kardeş" dizisi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Sosyal medyada birkaç gündür "Beş Kardeş" ekibi olarak Ali Atay, Cengiz Bozkurt, Serkan Keskin, Ahmet Mumtaz Taylan ve Onur Ünlü olduğu tarzında haberler dolaşmaktaydı.

"Leyla ile Mecnun" ekibinin yeniden toplandığı haberi dizinin sevenleri arasında büyük bir sevinç yaşatsa da bu sevinç kısa sürdü.

"Erdal Bakkal" karakteri ile fenomen haline gelen Cengiz Bozkurt, Twitter'dan yaptığı açıklamada dizide bulunmadığını dile getirdi.

Ay Yapim'in yapımcılığını üstlendiği "Beş Kardeş" yeni sezonda yayında olacak.

Son düzenleme:
Gece gece üzdü ya. Cengiz Bozkurt olaydı iyiydi.

Sevincimiz kursağımızda kaldı

Ali Atay ve Ahmet Mümtaz Taylan'da olmazsa hiç başlamasınlar bu işe bence...

Ali Atay ve Ahmet Mümtaz Taylan'da olmazsa hiç başlamasınlar bu işe bence...
Ahmet Mümtaz Taylan'da başka dizide oynuyor nasıl olacak?
Ben o yüzden sadece Serkan Keskin ile kesin anlaşma sağlandı diye konusunu açmıştım. Diğer oyuncuların hiçbiri kesin değil.

Ahmet Mümtaz Taylan'da başka dizide oynuyor nasıl olacak?
Ben o yüzden sadece Serkan Keskin ile kesin anlaşma sağlandı diye konusunu açmıştım. Diğer oyuncuların hiçbiri kesin değil.
Ali Atay ile Serkan Keskin ve Onur Ünlü görüştü diye söyleniyor. Ali olur bence dizide. Ahmet Mümtaz Taylan'ın dizisi İst.da olsa her ikisinde de rol alabilir derdim ama bu dizide rol almaz diye düşünüyorum ama çok önemli değil. Cengiz olmalıydı ama Cengiz sanki hiç görüşmedi gibi atmış tweeti.

Ov no üzuldum seviyodum oyuncuyu

Olsa daha iyi olurdu ama zaten izlemiyordum LiM'i. Bunu izlersem pek faretmeyecek.

Bi baktim cengiz bozkurt bes kardeste yok diyo amann tanrim didim

Dizide önemli bir eksiklik.Sevenleri için durum kötü. [emoji20]

Sürekli aynı ekiple farklı işler Leyla İle Mecnun'un değerini düşürüyor.Yakında gönderme yapan değil yapılan olacaklar...