Cemil İpekçi'den Bu Tarz Benim Programına Sert Çıkış!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
thumbnail_1417497520.jpg

Burada Laf Çok programına konuk olan Cemil İpekçi 'Bu Tarz Benim' programı hakkında sert çıkışta bulundu.

Show Tv ekranlarında yayınlanan, jüriliğini Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez'in yaptığı programa Cemil İpekçi'den sert eleştiri geldi. Programın ismini vermeden eleştiren Cemil İpekçi jüri üyeleri için küstah kelimesini kullandı. Buna benzer programların dünyada da yapıldığını ama kaliteli yapıldığını söyleyen Cemil İpekçi, Bu Tarz Benim programında jürilerin hakaret ederek ve karşısındakini inciterek söylediğini savundu. Kimseninin kimseye hakaret etme hakkının olmadığını söyleyen İpekçi, özellikle genç kızlara hakaret hiç edilmeyeceğini söyledi. Burada Laf Çok programında Nur Yerlitaş'ın taklidini yapması da stüdyoyu kahkaya boğdu.

Ahaah O juriler Yaptigi islerle Giydirdikleri Unlulerle Zaten Gundemdeler sen neden onlara takarak gundem olmak istedin anlamadim Cemil Abla

Aslında adam haklı. Ama bu program bunlarla hala yayın hayatına devam ediyor. Bu hakaretler programa reyting getiriyor.

Adam, o kadar hakaret ettiği yarışmada şimdi jüri üyeliği yapıyor. Kaderin cilvesi işte. :D