Cemal Toktaş 'Dilek Taşı'nda! | Kanal D

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,670
Puanı
1,061
20231122_011652.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi Dilek Taşı'na yeni oyuncu!

Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği, başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay, Elif Doğan, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil ve Perihan Savaş'ın yer aldığı yapımın kadrosuna "Janti Kemal" karakteriyle Cemal Toktaş dahil oldu.

Dilek Taşı, yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

İlk açıklanan konusu ile bir bağlantı şuan kuramıyorum. Sen kurabiliyor musun? Diziyi izlemiyorum ama bütün dizileri takip mesafesini koruyorum. Hepsinden haberim var.

Hiç takip etmedim açıkcası. Kaliteli dizi sanıyordum. İzliyorsun diye sordum. :D

Hiç takip etmedim açıkcası. Kaliteli dizi sanıyordum. İzliyorsun diye sordum. :D
Valla Salih Bademci için bakmak istiyordum. Ama burdan öğrendiğim laf ile söyleyeyim, başrolde bulunan ecünnüyü sevemiyorum bir türlü oyuncu olarak. Aynı şey yeni başlayacak olan Gaddar dizisi için de geçerli. Orada da oyuncu bazlı bir ecünnü var. Kadro iyi ama sırf onun için izlemeyeceğim.

Valla Salih Bademci için bakmak istiyordum. Ama burdan öğrendiğim laf ile söyleyeyim, başrolde bulunan ecünnüyü sevemiyorum bir türlü oyuncu olarak. Aynı şey yeni başlayacak olan Gaddar dizisi için de geçerli. Orada da oyuncu bazlı bir ecünnü var. Kadro iyi ama sırf onun için izlemeyeceğim.

Fazla takılmamak gerek dizilere. 1-2 tane maksimum. Gerisine göz bile atma. Ecünüler her yerde. :D

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Ecünnü düşmanı birini görmek mutlu etti. :Z

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi