Bunu ben de gördüm
------
Survivor ı izlemedim ama iyi duruyor
Bunu ben de gördüm
Bunu ben de gördüm
------
Survivor ı izlemedim ama iyi duruyor
Harika ya.
Hiç bir dizisini izlemedim, Survivor'da da tam seyretmedim. Umarım dizide sırıtmaz.Oyunculuğu harikadır
Hiç bir dizisini izlemedim, Survivor'da da tam seyretmedim. Umarım dizide sırıtmaz.
Tahmin ettiğim gibi Sinan'ın gelmesiyle olaylar kızışacak.Tıp Fakültesi’ni yarım bıraktıktan sonra iç sesini dinleyerek başarılı bir fotoğrafçı olan Sinan Taşkıran, Asya’nın üniversiteden beri görmediği bir arkadaşıdır.
Sinan‘ın Tekirdağ’a gelmesi ise tüm dengeleri altüst edecektir.
@slhttnmtl @Angelica @EmreCan @Alos
Tıp Fakültesi’ni yarım bıraktıktan sonra iç sesini dinleyerek başarılı bir fotoğrafçı olan Sinan Taşkıran, Asya’nın üniversiteden beri görmediği bir arkadaşıdır.
Sinan‘ın Tekirdağ’a gelmesi ise tüm dengeleri altüst edecektir.
@slhttnmtl @Angelica @EmreCan @Alos
Asya’nın üniversiteden arkadaşıymış.Survivor'dan sonra U dönüşüyle kariyerini kurtardı adam. Bahar için mi Derya için mi yoksa Asya için mi gelecek emin değildim ama büyük ihtimalle Mert'in açığını kapatmak için transfer edilmiştir.
Sadece arkadaşlar o zaman.Asya’nın üniversiteden arkadaşıymış.
Dizilere sonradan giren, okul arkadaşlarına bakarsak Asya'ya takıntılı birisi olacak gibi.Sadece arkadaşlar o zaman.
Volkan ve Turgay yeterli idi, iyice erkek haremine dönecek şimdi.Dizilere sonradan giren, okul arkadaşlarına bakarsak Asya'ya takıntılı birisi olacak gibi.
Bence de. Bu karakterin gelişi ile Turgay daha az gözükür.Volkan ve Turgay yeterli idi, iyice erkek haremine dönecek şimdi.
Son iki bölümde baya pasifleşti zaten.Bence de. Bu karakterin gelişi ile Turgay daha az gözükür.
Aynen, ergene ve Selçuk'a yoğunlaşınca az görür olduk. Umarım sahneleri artar.Son iki bölümde baya pasifleşti zaten.
Bence Bahar karakteri için gelecek, başka türlü mantıklı olmaz.
Ergene derken Ali'yi mi kastettin?Aynen, ergene ve Selçuk'a yoğunlaşınca az görür olduk. Umarım sahneleri artar.
Ben Derya için geleceğini düşünüyorum, umarım da öyle olur. Çünkü o tek olmuyor.Hem Bahar tek olunca daha bir güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?