Cemal Hünal "Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam" Dizisinden Ayrıldı

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
Oyuncu Cemal Hünal, "Bir Zamanlar Osmanlı" dizisinden gönderildi. Bunun nedeni ise dizideki atları çiftliğinden getirip, ekstra para kazanması
Osmanlı'nın büyük bir dönüşüm yaşamaya çalıştığı Lale Devri'ni ve Patrona Halil İsyanı'nı konu alan "Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam" dizisinde 'Solakbaşı Murat' karakterini canlandıran Cemal Hünal, yapımcının talimatı sonrasında diziden gönderildi.

YAPIMCININ KARARI
Dizinin yapımcısı Burhan Özkan'ın Cemal Hünal ile yeni sezonda çalışmak istememesinin birkaç nedeni var. Hünal'ın oyunculuk anlamında diziye pek bir şey katamadığını düşünen Özkan, Cemal Hünal'ın diziye devam etmesini istemedi. Fakat Hünal'ın dizi kadrosundan çıkarılmasında bir başka nedenin ise dizideki atlar ile ilgili olduğu sette konuşuluyor.

13 BÖLÜM SONRA
İddialara göre Hünal, dizide kullanılan atları kendi çiftliğinden temin etti ve ayda yaklaşık 30 bin lira kazandı. Bunun yapımcı Burhan Özkan tarafından öğrenilmesinin de Cemal Hünal'ın ayrılışında etkili olduğu dillendiriliyor. Yapımcı Burhan Özkan'ın dizide kullanılan atların Cemal Hünal'ın atları olduğunu 13 bölüm sonra öğrendiği ve bu duruma çok sinirlendiği ifade edildi.

TARİHİ PRODÜKSİYON
Türk televizyon tarihinin en büyük prodüksiyonlarından biri olarak gösterilen "Bir zamanlar Osmanlı- Kıyam" adlı dizi İzmit'te platoya dönüştürülen eski Seka Fabrikası'nda çekiliyor. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu dizinin başrollerini Türkan Şoray'ın yanı sıra Aslı Tandoğan, Tolga Karel, Fırat Tanış, Hazım Körmükçü, Kerem Atabeyoğlu, Atsız Karaduman, Bedia Ener Öztep, Teoman Kumbaracıbaşı, Öykü Çelik ve Fatih Altın paylaşıyor. Dizi, izleyiciler tarafından da büyük beğeni topluyor.



osmanlikiyamhelikopter.jpg
 

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
Cemal Hünal neredeyse her dizisinden kovuluyor. Ben yapimci olsam, Cemal Hünal'la çalismazdim.
 

tmrtekin

Yeni Üye
Katılım
29 Haziran 2012
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanı
0
Böyle sacmalık görülmemiştir bu atlar denizliden tarafımca getirilmiştir atlar bana aittir bu haberi yazan kardeşim gazeteciligi bıraksın gelsin bende seyis olsun ben onu gercekleri görmesini saglayayım atlar denizlispor at çiftligine aittir cemal hunalın bindigi atın adı aydınlıktır görmek isteyen bana ulaşabilirrr yalanı bırakın kardeşim düzeltin bu hberi