Cem Yılmaz Ve Beren Saat Aynı Filmde Buluşuyor

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,201
Puanı
1,061
Beren Saat'in hayali gerçek oldu.
Cem Yılmaz filmlerinde oynamak isteyen oyuncunun isteği sevgilisi Kenan Doğulu'nun da desteği ile gerçekleşti.

Beren Saat'in bu isteğini Cem Yılmaz'a ileten Kenan Doğulu'nun teklifi karşısında Yılmaz da çok mutlu oldu ve Beren'i kadrosuna aldı.

Cem Yılmaz Arzu Film'in 50.yılı için çekeceği filmi düşünüyor şu sıralar.Banker Bilo ve Tosun Paşa arasında kararsız durumda.
Beren Saat ve Cem Yılmaz'ın aynı filmde buluşacak olması gişe rekoru kırar yorumlarına neden oldu.
Cem Yılmaz uzun süredir sinemada çok iyi işler çıkarırken Beren Saat de tv'de kadın oyuncular arasında zirvede yer alıyor.

cem_yilmaz_5928.jpg

Son düzenleme:
Tosun Paşa kesinlikle çekmeli diye düşünüyorum.Ama Cem Yılmaz'ı nedense hiç sevemiyorum ve gülemiyorum bu adama.Ama bu filmi çekerse bir şans verebilirim :)

Ohaa!! İkisinede bayılıyorum. En sevdiğim yıldızlar ikiside :):):) umarım gerçrktir ve biran önce proje hayata geçirilirr.. O zaman gile rekoru kırar bu film. Eminim buna :):):)

bereni komedide çok merak ediyorum nasıl oynar acaba yarılşmadayken komik sahnleri vardı ama bu defa farklı :D