Cem Yılmaz Tosun Paşa Filmini Yeniden mi Çekiyor?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Kemal Sunal ve Şener Şen gibi isimlerin yer aldığı Tosun Paşa filmi,Cem Yılmaz tarafından yeniden çekilmeye hazırlanıyor.Tellioğulları ve Seferoğulları'nın amansız mücadelesi tekrardan gün yüzüne Cem Yılmaz sayesinde çıkacak.

Cem Yılmaz,birçok klasik Türk filmine imza atmış olan Arzu Film'in 2014'de kutlanacak olan 50.yılı şerefine,Ferdi Eğilmez'e Tosun Paşa'yı yeniden çekme teklifi götürdü.

Cem Yılmaz'ın filmde Şener Şen'in hayat verdiği Lütfü karakterini oynayacağı öğrenildi.Son olarak ise filmin senaristi Yavuz Turgul olumlu cevap verdiği takdirde filmi yeniden sinemaya taşınacak.

3dhC3LfMjkAU6ky5JmUtUHPr.jpg

Cem Yılmaz güzel yapar ama çok gereksiz bir işe kalkışıyor bence.

Gereksiz sayılmaz bence Kemal Sunal'ı ve onu unutmadığını gösterir bu bence. :)

Yavuz Turgul ile Cem Yılmaz'ın arası iyi Av Mevsimi filminde birlikte çalıştılar. Vize çıkar film için herhalde. Fakat keşke olmasaydı bu proje de yeni proje yapsaydı.

Tosun Paşa'yı kimin oynayacağını merak ettim gerçekten. O rolün üstesinden gelebilecek pek fazla kişi yok. :)

Gereksiz sayılmaz bence Kemal Sunal'ı ve onu unutmadığını gösterir bu bence. :)

Ben orjinaniline yakın bir şeyler beklemiyorum açıkçası. Cem Yılmaz kendi yorumunu katar. Sadece karekterler ve temel olaylar değişmez. Hatta karekter de ekler Cem Yılmaz. Bu yüzden filmi izlerken orjinal film aklımıza gelmez dolayısıyla Kemal Sunal da. :)
Bence hala gereksiz, fakat üstesinden geleceğinden eminim. :)