Cem Yılmaz'ın Yeni Gözdesi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Ünlü komedyen , güzel oyuncuya yeni filminde hangi rolü teklif etti?

Her projesiyle milyonları ekran başına kilitleyen , Tuba Büyüküstün , Cem Yılmaz ın da gözdesi oldu.yeni filminin hazırlıklarına başlayan komedyen , güzel oyuncuya sürpriz bir teklif götürdü.

Bugüne kadar çektiği G.O.R.A. , A.R.O.G. ve Yahşi Batı da hemen hemen aynı kadroya yer veren cem yılmaz , Tuba Büyüküstün den sevgilisini canlandırmasını istedi. Büyüküstün , ünlü komedyenin uzay konseptli filmi için henüz karar vermedi.

TEKLiFE SICAK BAKIYOR
Daha çok dram projelerinde rol alan Tuba Büyüküstün , Türkiye nin en sevilen komedyenlerinden cem yılmaz ın teklifine sıcak bakıyor.

Ünlü komedyen , uzay ve uzaylılar ı konu edeceği yeni filminde; daha önce birçok projede yer aldığı Zafer Algöz , Ozan Güven , Özkan Uğur ve Demet Evgar ile kamera karşısına geçerek sürpriz yapmayacak.

Tuba Büyüküstün zaten çok güzel bir kadın ve başarılı bir oyuncu. Buna göre gözde olması gayet normâl.

peki onur çaylak bu işe ne diyor

Uzay mı? Uzaylıları mı?
Bu haber bence dogru değil. Bu konuda yapabileceği en komik işi yaptı zaten, niye böyle bir şey yapıp kendi eserinin popülaritesini düşürsün ki? Cem Yılmaz zeki adamdır, böyle bir işe girmez. Film projesi farklıdır diye düşünüyorum burada yazılandan. Hatta Yahşi Batı'dan sonra Yahşi Doğu isimli bir film yapacak diye duymuştum Uzakdoğu'da geçen..

cem yılmaz keşke hep stendap yapsada hiç film yapmasa
) çok sevdiğim bir adamdır çok da komiktir türkiyedeki en zeki ve komik olmayı başaran adamlardan biridir ama bu filmlerine yansımıyor cem yılmazın yaptığı filmlerin kalitesi çok düşük..

tabi bu benim görüşüm sevenine saygımız var ama ben sevemedim filmleri..

Yahsi batı Çin'i çeksin 1.film önü açık bitmişti