Cem Kılıç 'O Hayat Benim' Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1416424011.jpg

FOX'un sevilen dizisi O Hayat Benim'in kadosuna yeni bir oyuncu dahil oldu!

Pazar akşamları Pastel Film yapımcılığında ekrana gelen, başrollerini Ezgi Asaroğlu, Keremcem, Ceren Moray, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Sinan Albayrak'ın paylaştığı O Hayat Benim dizisinin kadrosuna, çok sayıda dizi ve film projesinde yer alan oyuncu Cem Kılıç dahil oldu.

Kılıç'ı, 31. Bölüm’den itibaren “Cinayet Büro Amiri İsmail Demirkan” olarak izleyeceğiz.

İyi bir oyuncu, ama öne çıkarılmadıkça pek etkisi olmayacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun yine de, başarılar... :)

Fox izleyicisine yabancı değil, Zeynep Beşkardeşler'le oynadığı dizi çok tutulmuştu. :)

Dinle Sevgili dizisinde ve Atv'de bir dizide oynamıştı yanlış hatırlamıyorsum bir sihir dizisiydi. :D
Güzel oyuncu bence. :)

Bilmiyorum, tek bildiğim kendisinin bu aralar tv8'de bir sinema programı sunduğu. Böyle bir sistemin dizilerinde oynamak istemiyordur herhalde. Oyna bile tv8'in dizilerinde oynar sanırım... :)
Geçen günlerde magazin sayfasında evlilik hazırlığı yaptığını okumuştum. Belkide ara vermiştir. :)

Geçen günlerde magazin sayfasında evlilik hazırlığı yaptığını okumuştum. Belkide ara vermiştir. :)
Dediğim gibi bir dizide oynasa bile tv8'in dizisinde oynar gaiba. Belki Kaçak Gelinler'e falan da konuk olur. Sonuçta Alp Kırşan'ın eşi olacak, Acun sürekli yararlanır ondan... :)

Sevilen bir oyuncu. Dinle Sevgili ile baya prim yapmıştı Fox'da ve bunu devam ettirecek gibi.:D

Ben daha dün Kostebekgillerde gördüm kendisini .
@Çiğdem- in favorilerinden bir cizgidizidir Kostebekgiller.

Oyunculuğu berbat bence yani Kostebekgillerde begenmedim oyunculugunu.
Diziye etkisi olmaz bence :)

Bilmiyorum, tek bildiğim kendisinin bu aralar tv8'de bir sinema programı sunduğu. Böyle bir sistemin dizilerinde oynamak istemiyordur herhalde. Oyna bile tv8'in dizilerinde oynar sanırım... :)

O kız çok güzeldi niye başka dizilerde oynamıyor acaba. (b)
O ses Türkiye yarismasinda yarismacilarla sahneye cikmadan önce sohbet ediyor kendisi :)

Hayal ve Gerçek dizisinde tanıyorum diziyi izlemedim ama denk geldikçe bakardım iyi oyunculuğu var. Hayırlı olsun yeni dizisi.

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919