Celil Nalçakan 'Poyraz Karayel' Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1406835529.jpg

Kanal D'nin yeni dizisine başarılı oyuncu Celil Nalçakan dahil oldu!

Kanal D'nin yeni dizisi Poyraz Karayel'in oyuncuları belli olmaya başladı. Başrolünde İlker Kaleli'nin olacağı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın yapacağı Limon Film imzalı dizinin kadrosuna, daha önce Sıla, Bitmeyen Şarkı, İntikam ve Vicdan dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Celil Nalçakan dahil oldu.

Poyraz Karayel, Eylül'de Kanal D'de!

Bahsedilen dizileri izlemediğim için karakterin nasıl biri olduğunu bilmiyorum. Diziye hayırlı olsun.

Fena seçim değil.

Limon Film'den sonrasını okumadım ama yazının sonuydu hepsini okumuş oldum. .ss

Ben konuya yazınca İntikam'da oynanığını farkettim o zaman yorum yok, haklı olabilirsin.:)

Orda da yine kötü adamı mı oynadı.:)
Arsoy ailesinin pis işlerini yapan korumasını oynuyordu. :) Kötü adamı oynadı ve çok da iyi oynadı bence diziden biraz erken çıkmak zorunda kaldı ama orijinalinde de ölüyordu çünkü o karakter. :)

Arsoy ailesinin pis işlerini yapan korumasını oynuyordu. :) Kötü adamı oynadı ve çok da iyi oynadı bence diziden biraz erken çıkmak zorunda kaldı ama orijinalinde de ölüyordu çünkü o karakter. :)
Diğer saydığım dizilerde de kötü adamı oynamıştı, o tiple iyi adamıda oynayamaz herhalde. Üstüne yapıştı rol.:)

Nesi güzel? Kanal D olunca siz yokmu siz.:)
Rolünü güzel yapıyordu İntikam dizisinde tanıdım sonrada Vicdan dizisindr görmüştüm orada hatrlamyorum ama fena seçim degil.