Celal ile Ceren Ne Kadar İzlendi? (18 - 20 Ocak 2013 Gişe Sonuçları)

Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ın filmini izledim. Ama Cem Yılmaz daha başarılı. Çoğu yorumda olduğu gibi Şahan, Recep İvedik etkisinden kurtulamamış ve ufak tefek değişiklikler yaparak senaryoyu yazmış resmen. Cem'i komedi konusunda kesinlikle daha başarılı buluyorum.

İlk 3 gün rekorundan bahsediyorum yanlış ifade etmişim yukarıdaki mesajımda. İleriye yönelik tahminler için evet salon sayısına bakılır tabii.

olan karaoğlan a olmuş yazık oldu büyük zarara girdi adamlar

Celal ile cerene ve cemyilmaz mi derseniz gozum kapali cem derim.. Celal tam bi husrandi benim icin.. Cok vasat cidden.. Cen yilmaz oturup muhabbet edercesine, rejisiz, vs hic bisey olmadan tek basina bu basariyi yakaladi helal..

Bugün Cem Yılmaz'a gidiyorum

Gayet dogal sonuclar hatta ikinci hafta sonunda Celal ile Ceren 400 binin de altina düsecektir. Cünkü ben bu Filmi Cumartesi aksami izledim ve tek kelime ile bir rezalet. Igrenc ötesi bir Film! Küfür, Argo ve cinsellik üzerine kurulmus, kesinlikle ailenizle izlemeyin veya cocuklari göndermeyin. Benim oldugum salonun yarisi ailesi ile gelmisti ve yarim saat sonra salonun yarisi bosaldi!

Illa Sinemaya gidip komedi izlemek istiyorsaniz onun yaninda sütten cikmis ak kasik olan Cem Yilmaz a gidin. Recep Ivedik serisi bile bu filmin yaninda 0 küfür ve argo sayilir.

Cem Yılmaz da o kadar sütten çıkmış ak kaşık değildi yani.
Aile ile izlenmez yani.

Celal ile cerene ve cemyilmaz mi derseniz gozum kapali cem derim.. Celal tam bi husrandi benim icin.. Cok vasat cidden.. Cen yilmaz oturup muhabbet edercesine, rejisiz, vs hic bisey olmadan tek basina bu basariyi yakaladi helal..

hacı fragmani da mi izlemedin akasya durağı ayarında espriler var yok seni seviyorum mun m si calılık arkasında kalmış yok bandık atmıssın bu ne ya akasya durağı daha iyi

- - - Ekleme - - -

hacı sende mi gittin
))) ozana söyleyelim şahana gıdenlerı foruma almasınlar
)))))
fragmana bakar bi insan yahu esprilere ki espırı olduğu şüpheli şeyler akasya durağı bin basar.

Karaoğlan hayal kırıklığı yaratmış ..

Celal ile Ceren Fundamentals'i geçer gişede ama Cem yılmaz tek kişilik gösterisi ile iyi iş çıkardı genel itibari ile beğendim Cerenide izlemek lazım.

Filmin ortasında nasıl gidiyorlar ki bilete yazık orası neresi Celal kötüse bile Cem Yılmaz'da sütten çıkmış ak kaşık değil bel altı espri ve küfür baya vardı.