F Forumdash Favori Üye Katılım 21 Temmuz 2012 Mesajlar 66,132 Reaksiyon puanı 40,355 Puanı 1,060 3 Haziran 2017 #41 Abartmadınız mı? İyi ki dinini dışa dönük yaşıyor. Aldattı haberleri çıkarken de bir video paylaşmiştim. Şimdi o videoyu boşanmaya sinyal açıklama olarak yorumlanıyor
Abartmadınız mı? İyi ki dinini dışa dönük yaşıyor. Aldattı haberleri çıkarken de bir video paylaşmiştim. Şimdi o videoyu boşanmaya sinyal açıklama olarak yorumlanıyor
Çiğdem Süper Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,819 Reaksiyon puanı 126,466 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 3 Haziran 2017 #42 EFE UYSAL' Alıntı: Bu adamıda bozmuşlar 8 senedir beraber olduğu kadını aldatmış hem de çocuğu varken affedilir tarafı yok. Genişletmek için tıkla ... yani kişilik olarak gözümden düştü ama bakalım bu durum müzik hayatını etkleyecekmi bazı şarkıcıların sonu böyle geliyor cnm hadi ben sahura kaçıyorum görüşürüz yine
EFE UYSAL' Alıntı: Bu adamıda bozmuşlar 8 senedir beraber olduğu kadını aldatmış hem de çocuğu varken affedilir tarafı yok. Genişletmek için tıkla ... yani kişilik olarak gözümden düştü ama bakalım bu durum müzik hayatını etkleyecekmi bazı şarkıcıların sonu böyle geliyor cnm hadi ben sahura kaçıyorum görüşürüz yine
mrt-06 Süper Mod. Katılım 5 Ocak 2013 Mesajlar 91,525 Reaksiyon puanı 60,765 Puanı 1,061 Konum Ankara 3 Haziran 2017 #43 Hala yapmacık olduğunu anlayamadı mı?
EFE UYSAL Emekli Katılım 2 Eylül 2014 Mesajlar 35,528 Reaksiyon puanı 26,864 Puanı 1,051 Yaş 28 Konum İstanbul 3 Haziran 2017 #44 Çiğdem-' Alıntı: yani kişilik olarak gözümden düştü ama bakalım bu durum müzik hayatını etkleyecekmi bazı şarkıcıların sonu böyle geliyor cnm hadi ben sahura kaçıyorum görüşürüz yine Genişletmek için tıkla ... Etkilemez şuan çok popüler Sanada hayırlı sahurlar abla hadi hayırlı geceler
Çiğdem-' Alıntı: yani kişilik olarak gözümden düştü ama bakalım bu durum müzik hayatını etkleyecekmi bazı şarkıcıların sonu böyle geliyor cnm hadi ben sahura kaçıyorum görüşürüz yine Genişletmek için tıkla ... Etkilemez şuan çok popüler Sanada hayırlı sahurlar abla hadi hayırlı geceler