Ceceli'den Eleştirilere Kur'an'la Yanıt!

Bari magazine açıklamasaydı bu işi gizlice yapsaydı bizde bu utancı yaşamazdık.

Bari magazine açıklamasaydı bu işi gizlice yapsaydı bizde bu utancı yaşamazdık.

Aynen açıklamasaydı keşke biz onu böyle tanımadık böyle sevmemiştik yinede bilmeden yorum yapmamak lazım mübarek günlerde günah almayalım dderim ben

hep öyleydi gerçi doğru

benm film ve dizilerde katillerin fuhuşcuların hacı hocalardan çıkamsından doalyı biraz espirili bir sözüm vardı @Harunnn60 a kim kuranı kerim taşıyıp allah allah diyorsa dön arkanı kaçabildiğin kadar kaç diye tabi bir ironide var içinde

O mesajın efsane
Bakıp bakıp gülüyorum bazen

@EFE UYSAL da bir tebrik hak ediyor ama körü körüne sevdiği şarkıcıyı tutmuyor cecelinin karısını aldatmasın dini maske oalrak kullanması gerçekten ayıp 😵

Bende tutmuyorum ki eleştirip duruyorum yaptığı yanlış ama dini kullanmadığını düşünüyorum bende sadece bilmeden yorum yapılması yanlış diyorum tutulcak birşey yok ki ortada tutalım

Bende tutmuyorum ki eleştirip duruyorum yaptığı yanlış ama dini kullanmadığını düşünüyorum bende sadece bilmeden yorum yapılması yanlış diyorum tutulcak birşey yok ki ortada tutalım
sana demedimki cnm ceceli fanı efe forumda genelde fanlar ne yaparsa tutuyorlar onu diyorum

sana demedimki cnm ceceli fanı efe forumda genelde fanlar ne yaparsa tutuyorlar onu diyorum

Bende ceceli fanıyım unutuyosun hep forumda tek efe değil ceceli hayranı cnm 😉 hayran oldukları sanatçı sonuçta tepkisini gösteren bir çok ceceli fanı gördüm ben

Bende ceceli fanıyım unutuyosun hep forumda tek efe değil ceceli hayranı cnm 😉 hayran oldukları sanatçı sonuçta tepkisini gösteren bir çok ceceli fanı gördüm ben
aa öyle değil mustafa sandalın menejeri ben sılanın deniz cecelinin efe yanı bazı şarkıcıları sahiplendik ve o şarkıcılar hakkında olay oldumu birbirimizie tiket yapıyoruz oyüzden ceceli hakkında sözlerim @EFE UYSAL a oda sandal konusunda beni etiketler biz menejer gibi olduk

sen ne ara menajer oldun kız herneyse de bazıları körü körüne hayran oluyor tabii hayran olursun ama eleştirmesinide bileceksin

sen ne ara menajer oldun kız herneyse de bazıları körü körüne hayran oluyor tabii hayran olursun ama eleştirmesinide bileceksin
Bazı şarkıcıların forumda sahipleri var menejerleri gibi 1.olarak biz ilgileniriz saydığım örnekler harun katy perry sokak sanatı rihanna atacans ezen aksu emre yıldız tilbe şeklinde uzar gider cnm

Bazı şarkıcıların forumda sahipleri var menejerleri gibi 1.olarak biz ilgileniriz saydığım örnekler harun katy perry sokak sanatı rihanna atacans ezen aksu emre yıldız tilbe şeklinde uzar gider cnm

diğerleri hayran sayılmıyormu yani 😉

Çocuğuna üzülüyorum ben daha çok küçük ailesi ayrıldı..
Parayı bulunca azıtıyorlar ayoll evliyken baskasıyla oluyorsun sonra daha 40 ı çıkmadan hemen evleniyorsun aa ceceliyi bende çok seviyorum blyorsun ama bu aldatma olayları en kabullenemediğim şey cnm karından boşanırsın ondan sonra ilişki yaşarsın 🙄🙄🙄

Bu adamıda bozmuşlar 8 senedir beraber olduğu kadını aldatmış hem de çocuğu varken affedilir tarafı yok.