He erkeklerde şeytanlık olmuyor herhaldeKadınlara diyoruz ecünnü.
Leyla'dan sonra arıza olmasına şaşırmamalı .ssMetres Leyla'nın kocası.@alperuz
Ayyaşlara benziyor bu resimde, nesi iyi.
Hahahaahh çok iyidi bu.Leyla'dan sonra arıza olmasına şaşırmamalı .ss
Üstte de yazdım bildiğim anlamını lütfen böyle yapmayın merak ediyorumEcünnü ne anlama geliyor @Çiğdem bilir.
Buradaki hanzo halinden kat kat iyi.Ayyaşlara benziyor bu resimde, nesi iyi.
Bende bilmiyorum tam olarak, sadece iyi bir şey olmadığını biliyorum.Üstte de yazdım bildiğim anlamını lütfen böyle yapmayın merak ediyorum
Asıl sen ne anlarsın, at gözlüklerini çıkar artık.Buradaki hanzo halinden kat kat iyi.Sen ne anlarsın.ss
Konuya koyduğun resmi daha çok beğeniyorsan zevksizliğin tekrar tescillenmiş demektir belki de benim gözlük çıkarmam değil senin takman lazımdır.Asıl sen ne anlarsın, at gözlüklerini çıkar artık.
Bu adamı beğenecek kadar düşmedim, yoklukta da değilim senin gibi.Konuya koyduğun resmi daha çok beğeniyorsan zevksizliğin tekrar tescillenmiş demektir belki de benim gözlük çıkarmam değil senin takman lazımdır.
Adamı değil resimdeki halini beğendim yoksa Diriliş Ertuğrul oyuncusuyla işim olmaz.Bu adamı beğenecek kadar düşmedim, yoklukta da değilim senin gibi.
Resimdeki halini beğenmen adamı da beğenmen oluyor, hadi yol al canım.Adamı değil resimdeki halini beğendim yoksa Diriliş Ertuğrul oyuncusuyla işim olmaz.
Ben internetten bulmuştum önceden doğru mu yanlış mı bilmiyorum da şeytan cin falan yazıyoduBende bilmiyorum tam olarak, sadece iyi bir şey olmadığını biliyorum.
Hayatımda bu kadar absürd ve gerçek dışı bir mantık görmedim o yüzden hadi see you.Resimdeki halini beğenmen adamı da beğenmen oluyor, hadi yol al canım.
Doğrudur o zaman kadınlar da ecünnü cin.Ben internetten bulmuştum önceden doğru mu yanlış mı bilmiyorum da şeytan cin falan yazıyodu
Yoo gayet de mantıklı makul bir mantık.Hayatımda bu kadar absürd ve gerçek dışı bir mantık görmedim o yüzden hadi see you.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?