Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu oyun hakkında fikrim yok. Bir aksiyon oyunu... Grafiklerine hayran oldum. Temmuzun ortasında bu oyunla buluşacağız. Oyunun yeni yayınlanan fragmanını ekledim.
Marvel taktı kafaya çizgi romanları oyuna dönüştürmeyi. Spiderman'de bir zamanlar çizgi romandan ibaretti. Captain America'nın çizgi romanı elime hiç geçmedi fakat hep küçükken oynadığım oyun kartlarından hatırlarım. Ülkesinin renklerine sadık bir süper kahraman. Ülkesi için her şeyi yapar ve cesurluğun simgesidir. Oyun kartının üstünde böyle bir şey yazıyordu Marvelde grafiklere önem vermeye başladı son zamanlarda. Özelllikle Spiderman Web of Shadows da oynaanbilirlik ve grafikler inanılmaz derecedeydi fakat eksik hikaye ve sıfır reklam olduğu için sesini duyuramadı. Oyundaki oynanabilirlik tıpkı web of shadowsdaki gibi ve grafikler bir üst seviyeye çıkarılmış. Bize destek verenler ise hoş bir hava katmış. notum ise 9/10
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.