Capsli dizi gelecek beyler

Neferet

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
18
Puanı
259
GTA Episodes From Liberty City'den alınacak capsler.Kafamda iyice oturtunca açıklarım.

GTA Episodes From Liberty City'den alınacak capsler.Kafamda iyice oturtunca açıklarım.

İşte budur. :) Sabahtan beri millete anlatmaya uğraşıyorum bu dizi işine yeni bir soluk gerek, video falan yapın başka birşey yapın diye, şaka zannediyorlar... :D Beni mi anladın bilmem de çok iyi olacak bu dizi işi... :) Ben hepsinden daha çok heyecanla bekliyorum bunu... :D

@7 çok teşekkürler daha büyük şevkle yapıcam şimdi :D

Kasma sorunu olmasa videolu da yapardım da,işte...

Video işi baya baya aklıma yatmaya başladı benim, kimse bulaşmazsa ben başlayacağım gibi o işe de... :D
Abi gerçek hayattan video veya fotoğraflarla sit-com türü bişey yapayım dedim oyuncu bulamadım.En gerçekçi ve en serbest oyun da GTA geldi aklıma ordan yapıcam mecbur.

Abi gerçek hayattan video veya fotoğraflarla sit-com türü bişey yapayım dedim oyuncu bulamadım.En gerçekçi ve en serbest oyun da GTA geldi aklıma ordan yapıcam mecbur.

Sit-com işi zor gerçekten... Yapılırsa da dizi değil de film olur muhtemelen... Oyuncuları tekrar ikna edemezsin... :D

Oyun üzerinden video hazırlamak zor olur ama caps meselesi gayet iyi bir düşünce. :) Farklı birşeyler de yapılabilir tabii düşünmek lazım daha...

sanatçı olmaya gönüllü adam bulamıyorsun bu ülkede yoksa ben Türkiye'nin Stanley Kubrick'i olurdum kendime güveniyorum o konuda :D dizide de cevherimi görürsünüz zaten :D

düşünmeye devam tabii :D