Yaşam Capri-Sun

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,349
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bir zamanların popüler içeceği, bir çoğumuzun çocukluğunun efsane meyve suyu.

Eski popülerliğinden çok uzakta olsa da hala satılmaktadır ve harikadır. :)

Benim de çocukluğumun efsane meyvesuyu ne içerdim be. :D Hala marketlerde görürsem anında alırım. :)

Çok içtiğimi hatırladığım ama tadını unuttuğum şuan içmek istemeyeceğim içecek.:D

ayy konusunu açmaya gelmiştim ama konusu varmış bizim ileçde satan bir yer biliyorum sadece malesef karışık meyve dısında çeşiti yok ama capri suna olan ahsretimden dolayı karışık meyvede olsa alıyorum gerçekten harika bir lezzet çocukken 90lı yıllarda bayılıyorduk biz buna vlla ağladığımı bile bilirim almak için :F:F:F

ayy konusunu açmaya gelmiştim ama konusu varmış bizim ileçde satan bir yer biliyorum sadece malesef karışık meyve dısında çeşiti yok ama capri suna olan ahsretimden dolayı karışık meyvede olsa alıyorum gerçekten harika bir lezzet çocukken 90lı yıllarda bayılıyorduk biz buna vlla ağladığımı bile bilirim almak için :F:F:F

Karışığı da harika ki niye öyle diyorsun. :A

Önce hüplet sonra gümlet. :D Çocukken çok içerdim, sonra bir ara bizim buralara hiç gelmedi, son 3 yıldır yine satılıyor burada. Ama her şey çocukken güzelmiş herhalde, şimdi çok canım isterse içiyorum. :)

Karışığı da harika ki niye öyle diyorsun. :A
aa ben meyve sularında karışığı pek sevmiyorum ama capri sunun karışığıda ayrı lezzetli tabi ayy keşke yeni bir reklamla tekrardan popüler olsalarda şuankı çocuklarda bu lezzetle büyüseler :F:F:F

aa ben meyve sularında karışığı pek sevmiyorum ama capri sunun karışığıda ayrı lezzetli tabi ayy keşke yeni bir reklamla tekrardan popüler olsalarda şuankı çocuklarda bu lezzetle büyüseler :F:F:F

Zaten popüler :F :F :F Çocukları bilmem ama bizim okulda herkes onlardan içiyor:A

İçtiğim en lezzetli meyve suyu, orman meyvelisi harika bir şey. :)