Cansu Dere'nin Yeni Dizisi Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Başarılı oyuncu Cansu Dere'nin yeni dizisi belli oldu!

Cansu Dere, Ay Yapım'ın yeni yılda 'Puhu TV' için çekeceği internet dizisinde rol alacak. Yönetmenliğini 'Daha' filmini çeken Onur Saylak'ın yapacağı diziyi 'Daha' filminin senaristi Hakan Günday kaleme alacak.

Dizinin ismi ve Cansu Dere'nin partneri henüz netleşmedi.

Kaynak: Birsen Altuntaş (Medyatava)

Partnerini senaryosunu çok merak ediyorum bakalım nasıl birşey olacak

Zargana, Malafa, Kinyas ve Kayra gibi guzel kitaplari var Hakan Gunday'in eger oysa tabi
Efsane bir is gelebilir. Instagram sayfamda bir cok kez kendisinden alintilar kullandim.

puhu tv coşuyor serenay- neslihan -ilker derken cansu dereyi de kapmışlar sizinkiler napıyor @Yiğitt

Kanal D dururken Blu'ya yatırım yapmayın zaten.
Doğuş grubu karıştırdı yine sektörü başımıza internet dizisi çıkardı @mrt-06
Güzel oldu bu iş bence, internet sektörünün gelişmesi beni mutlu ediyor. 2-3 saat arası dizi izlemek işkence olmaya başladı çünkü.

Güzel oldu bu iş bence, internet sektörünün gelişmesi beni mutlu ediyor. 2-3 saat arası dizi izlemek işkence olmaya başladı çünkü.

Star ücreti yükseltti başrollerin paralarını çıkarmak için uzun diziler düşürsünler TV'den vazgeçmem ben.

Cansu Dere'den çok Onur Saylak'ın yönetmesi heyecanlandırdı. Zaten filmini de merak ediyorum. Sanırım Vatanım Sensin bittikten sonra başlar. Puhu da o zamana kadar İntiharcı'ya yoğunlaşır zaten.

puhu tv coşuyor serenay- neslihan -ilker derken cansu dereyi de kapmışlar sizinkiler napıyor @Yiğitt
Çoktan BluTV'yi solladı bile.

Puhu tv abartmadı mı? Ücretsiz bir platform için bence fazla