Cansu Dere'nin Muhteşem Yüzyıl'dan nasıl ayrılacağı belli oldu!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
''hayret bi şey'' Özel Haber

firuze-400-293_19980483445096643adfd66.jpg

Sezon başında Muhteşem Yüzyıl'ın kadrosuna katılan oyuncunun Timur Savcı ile 13 bölümlük anlaşma imzaladığı biliniyordu. Yalnız diziden nasıl ayrılacağıda tartışma konusu olmuştu.Cansu Dere aralıkta diziden ayrılacak ama diğer cariyelerin aksine Hürrem Sultan tarafından öldürülmeyecek. Saraydan gizlice kaçarak diziye veda edecek.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ben bu hafta ölür diye umuyordum, hikayenin uzatılması üzücü. :(

hürrem zeki ölse herkes kendinden bilecek son 3 dakikada nasıl böle hata yaptı diyodum ben de:D

- - - Ekleme - - -

hürrem zeki ölse herkes kendinden bilecek son 3 dakikada nasıl böle hata yaptı diyodum ben de:D

dizide geçen bölüm tamda firuzeyi ipe çekili halde bırakmıştık onun üstüne bu konuyu açtınız heyecanı sıfıra indirdiniz demekki firuze ölmeyecek kurtulacak :))

- - - Ekleme - - -

bence o da ölsün sen de ruhlar aleminde kavuşun:D

ölmeme gerek yok aralık ayını beklerim şurda kalmış bir ay :)) firuze haremden kurtulsın kavuşuruz biz :)

- - - Ekleme - - -

bence o da ölsün sen de ruhlar aleminde kavuşun:D

ölmeme gerek yok aralık ayını beklerim şurda kalmış bir ay :)) firuze haremden kurtulsın kavuşuruz biz :)

- - - Ekleme - - -

emreden alıntı yaptığım mesaj geriye düştü emre yine son mesajı yazmış görünüyor forumun şekil yaptığını göörüyoruz burda :))