Cansu Dere'den Yalanlama

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
73896.jpg

Muhteşem Yüzyıl'da Firuze karakterini canlandıran ve çok yakın zamanda Muhteşem Yüzyıl'daki rolü sona erecek olan Cansu Dere'nin Cevdet Bey Ve Oğulları dizisinde Engin Akyüreğin partneri olacağı iddaa edilmişdi.Cansu Dere bu haberleri yalanladı bana böyle bir proje teklifi gelmedi o dizide yokum diyen Cansu Dere Cevdet Bey Ve Oğulları dizisinde oynamayacağını açıkladı

Cansu Dere olsaydı eğer, dizi çok iddialı olurdu. Acaba Engin Akyürek'in partneri kim olacak. İyi bir kadın başrol oyuncusu dizinin tutmasını sağlayabilir. :)

Bence bu dizi tutmayabilir artık roman uyarlamaları tutmuyor.Engin'e yazık olacak

Yanılmıyorsam 20 Dakika fazla sürmeyecek. Belli bir bölüm sayısı var. O yüzden bu dizide de Tuba Büyüküstün oynayabilir bence :) Eylüle kadar biter 20 dakika

Yanılmıyorsam 20 Dakika fazla sürmeyecek. Belli bir bölüm sayısı var. O yüzden bu dizide de Tuba Büyüküstün oynayabilir bence :) Eylüle kadar biter 20 dakika

Yarım sezon için bu kadar tanıtım yapmazlardı bence. Gelecek sezon değil ondan sonraki sezon biter. 1.5 yıl sürer :)

Yarım sezon için bu kadar tanıtım yapmazlardı bence. Gelecek sezon değil ondan sonraki sezon biter. 1.5 yıl sürer :)
25 bölüm olacak diye biliyordum. Az ve kaliteli olursa daha iyi olur bence. Uzun olursa bozar. Sonuçta Tuba kaç yıl hapisde kalacak ki?

20 Dakika başta 20 bölüm olarak planlanmış ama daha sonra bölüm sayısı 30 çıkartılmış yani 30 bölüm sürecek.Ay Yapım 20 Dakika döneminde Tuba ve Engin'in çok istendiğini gördü belki Tuba'yı bu dizi içinde ikna ederler :)

20 Dakika başta 20 bölüm olarak planlanmış ama daha sonra bölüm sayısı 30 çıkartılmış yani 30 bölüm sürecek.Ay Yapım 20 Dakika döneminde Tuba ve Engin'in çok istendiğini gördü belki Tuba'yı bu dizi içinde ikna ederler :)

Bence 30 olacağına 25 ya da 40 olsun, 30 bölüm olursa gelecek sezona çok az bölüm kalır, hoş olmaz...

Ya bu sezon bitsin ya da seneye ocağa kadar devam etsin...

Bence 30 olacağına 25 ya da 40 olsun, 30 bölüm olursa gelecek sezona çok az bölüm kalır, hoş olmaz...

Ya bu sezon bitsin ya da seneye ocağa kadar devam etsin...

Reytingler çok yüksek gelirse yeni sezona sarkar ocak ayında final yapar diye düşünüyorum

Tuvana Türkay ile yakışıyorlar hayranlarıda yakıştırıp onlar için dizi yapmıştı bence Tuvana Türkay olmalı.