Cansel Elçin'den Fox TV'ye Yeni Bir Dizi!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
sürgünüm yeni bir haber konusu açtı

Cansel Elçin'den Fox TV'ye Yeni Bir Dizi!

1-1-1024x645.jpg

Aşk dizilerinin vazgeçilmez drama oyuncusu Cansel Elçin ekranlara geri dönüyor.

'Kırık Kanatlar' ile dikkatleri üzerine çeken, 'Hatırla Sevgili' ile milyonların sevgisini kazanan ve 'Gönülçelen' ile sadece Türk'lerin değil yurt dışındakilerin de gönlünde ayrı bir yer edinen Cansel Elçin, yakında 'Paramparça', 'Kış Güneşi', 'Serçe Sarayı' ve 'Kördüğüm' gibi dizilerin yapım şirketi Endemol Shine'ın yapımcılığını üstleneceği ve Fox TV'de yayınlanacak bir dizide başrolde yer alacak.

Cansel Elçin'in hangi diziyle döneceği ise merakla bekleniyor.
Orijinal formatta oku

nereye koyacaklar bu ka diziyi :F
Geçen Mesut Yar yazmıştı 20 tane dizi siparişi vermiş Fox, 2 sene önceki Kanal D gibi tutmayını direkt 4 ya da 6 bölümde kaldıracaklar demekki. Baksana Ay Yapım dizisini bile harcadılar. Yanlış bir politika bu az ve öz iş yaparak da başarılı olabilirsin ama bir yerde okumuştum Amerika'daki yöneticiler Türkiye pazarından memnun değilmiş bu sene son şans vermişler belki de bu yüzden bu sezon bu kadar çok çabalıyorlar. :)

Konuya gelirsek, Cansel Elçin'in oyunculuğunu beğenmiyorum ama belki de Kutsi gibi kendini geliştirmiştir bakıcaz. :)

Konu başlığını okuyunca Cansel Elçin i dizinin hem oyuncusu hem yapımcısı hemde senaristi sandım :D

Geçen Mesut Yar yazmıştı 20 tane dizi siparişi vermiş Fox, 2 sene önceki Kanal D gibi tutmayını direkt 4 ya da 6 bölümde kaldıracaklar demekki. Baksana Ay Yapım dizisini bile harcadılar. Yanlış bir politika bu az ve öz iş yaparak da başarılı olabilirsin ama bir yerde okumuştum Amerika'daki yöneticiler Türkiye pazarından memnun değilmiş bu sene son şans vermişler belki de bu yüzden bu sezon bu kadar çok çabalıyorlar. :)

Konuya gelirsek, Cansel Elçin'in oyunculuğunu beğenmiyorum ama belki de Kutsi gibi kendini geliştirmiştir bakıcaz. :)
Lanet olası Federal kanal fox tv neyine güveniyor da sürekli dizi siparişi veriyor , kanal şu anda zarar ediyor , bunun ardından bir kaç dizi siparişi vermiş dostum lanet olsun , biz Meksikalı olarak Fox tv'yi bu sene fazla izlemiyoruz , biz bu sene Meksika'li kanal olan Show tv ye bakıyoruz.

aman o amerikalilar once amerikan foxu kurtarsinlar batiyor kanal :F

''FOX'' devam yoluna her daim kapatılmasını çok beklersiniz. :) :) :)