"Canlı Para İle Hayalleri Gerçek Oldu!"

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,431
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
3 Ağustos Çarşamba akşamı, engelli çocuklara rehabilitasyon merkezi açmakamacıyla yarışan Kayserili renkli yarışmacılar, Türk televizyon tarihindebir bilgi yarışmasında verilen en yüksek ödülü kazandılar.

Hayalleri gerçeğe dönüştüren yarışma Canlı Para'dayine bir ilk yaşandı. 3 Ağustos Çarşamba akşamı 400 Bin TL ilefinal oynayan Mehmet Yıldız ve Osman Çetinkaya, hayallerineCanlı Para ile kavuştu.

Geçtiğimiz yıl vefat eden engelli oğlunun anısına, engelliçocuklar için özel bir rehabilitasyon merkezi açmak isteyen emeklieğitimci Mehmet Yıldız ve arkadaşı Osman Çetinkaya,kazandıkları büyük ödülün bir bölümü ile engelli çocuklar için özelbir rehabilitasyon merkezi açacaklar.

400 Bin TL ile final oynayan ikili, "Osmanlı'da okulayeni başlayan çocuklar için yapılan merasime ne denir?" sorusunundoğru cevabı olan Amin Aleyi şıkkına tüm paralarını koydular. Türktelevizyon tarihinde verilen en yüksek ödülü kazanan Kayserili yarışmacılar, hayalleriolan rehabilitasyon merkezine Canlı Para'da ulaşmış oldular.

Aynı zamanda Canlı Para'da, yayınlandığı gündenbu yanaTürk televizyon tarihinin en büyük ödülü verilmiş oldu. Buödül ile birlikte 4.075 Bin TL ödül dağıtan Canlı Para, sezonsonuna kadar Türk Televizyon tarihinde bir ilki daha gerçekleştirmeyive tam 5.000.000 TL vermeyi hedefliyor.


canli-para.jpg